Το στυλ των Γαλλίδων φαίνεται ανεπιτήδευτα κομψό. Κλισέ αλλά αληθινό. Δεν ξέρουμε αν η φινέτσα είναι στο DNA αυτών των γυναικών, όμως αλλάζοντας κάποιες μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες μπορούμε κι εμείς να την κατακτήσουμε. Ακολουθούν μερικά μόνο μυστικά τους, κάποια από αυτά τόσο απλά, που θα μας κάνουν να αναρωτηθούμε πώς δεν τα είχαμε σκεφτεί. Αρκεί, πάντα, να επιλέγουμε ό,τι ταιριάζει στο δικό μας σωματότυπο και ό,τι μπορούμε να στηρίξουμε.

Όχι: Στα ογκώδη πανωφόρια.

Ναι: Σε κομμάτια που τονίζουν τη μέση και υπογραμμίζουν τη σιλουέτα.

«Ένας τουρίστας στο Παρίσι ξεχωρίζει από μακριά, καθώς κυκλοφορεί με πανωφόρια για υπαίθριες δραστηριότητες, σαν να πρόκειται να ξεκινήσει για πεζοπορία. Αλλά σε μια κομψή πόλη όπως το Παρίσι όταν κάνει κρύο κυριαρχούν οι καπαρντίνες και τα παλτό με ζώνη», Marissa Cox.

PHOTO: @ALIZEEGAMBERINI

Όχι: Μόνο σε σουτιέν σε nude απόχρωση.

Ναι: Και σε λευκά και μαύρα σουτιέν.

«Απλά πείτε “όχι” στο nude σουτιέν, τουλάχιστον για λίγες μέρες την εβδομάδα! Αγκαλιάστε νέα χρώματα και δείτε πώς σας κάνουν να αισθάνεστε. Οι περισσότερες Γαλλίδες δεν φορούν nude σουτιέν. Τα δικά τους ουδέτερα χρώματα είναι το λευκό και το μαύρο», Verity Balzan.

PHOTO: @MELODIEMONROSE

Όχι: Στις τεράστιες τσάντες.

Ναι: Στις μικρές ή μεσαίου μεγέθους τσάντες.

«Δεν μου αρέσουν οι τεράστιες τσάντες. Πιστεύω ότι το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις, όταν πρόκειται για μια τσάντα, είναι να δείξεις ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου όλο το νοικοκυριό (ή το μπουντουάρ)», Sabina Socol

@MELODIEMONROSE

Όχι: Στα κολάν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας

Ναι: Στα skinny τζιν.

«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των Γαλλίδων, αλλά υποθέτω ότι στη Γαλλία τα κολάν συνεχίζουν να θεωρούνται συνώνυμα με το κακό γούστο. Το όριο ανάμεσα στο αθλητικό και το κάζουαλ ντύσιμο είναι αρκετά ευδιάκριτο. Αν θέλω να φορέσω κάτι εφαρμοστό, συνήθως επιλέγω δερμάτινα παντελόνια ή skinny τζιν», Sarah Nait

PHOTO: @SARAH_NAIT

Δες τρία κομμάτια γαλλικής φινέτσας που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Παλτό με ζώνη, Ba&Sh, £490.00

Δες το εδώ.

Τσαντάκι ώμου, Loewe, www.net-a-porter.com, $1,190

Δες το εδώ.

Πουλόβερ, The Odder Side, 122,00 €

Κεντρική φωτό: Natasha Goldenberg

TAGS