Όση άνεση μπορεί να προσφέρει ένα σουτιέν αλλό τόσο δεσμευτικό μπορεί να αποδειχθεί όταν οι τιράντες και η πλάτη του διακρίνεται από τα ρούχα σου.

Το κεφάλαιο «μπλούζες χωρίς ώμους» και «τοπ χωρίς πλάτη» έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι μία αποκλειστικά καλοκαιρινή υπόθεση, αφού η πλάτη πλέον «λείπει» ακόμα και από τα πιο μοδάτα πουλόβερ της σεζόν.

Σε αυτή τη λογική πολλές γυναίκες επιλέγουν να αφήσουν στο σπίτι το σουτιέν τους για χάρη της αισθητικής και πολύ συχνά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Τι γίνεται όμως με όσες έχουν αρκετά μεγάλο στήθος για να βγουν έξω "braless" ή όσες δεν θέλουν με τίποτα να ρισκάρουν να φανεί κάποιο επίμαχο σημείο την πλέον ακατάλληλη στιγμή; Ένα εσώρουχο χωρίς πλάτη μπορεί να δώσει τη λύση, αλλά σίγουρα πρέπει να επιλέξεις κάποιο με όσο το δυνατόν πιο σωστό κράτημα. 

Οι χρήστες του Amazon δηλώνει ενθουσιασμένοι με το ένα συγκεκριμένο σουτιέν που είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας, κοστίζει μόλις 11 δολάρια (δηλαδή 10 ευρώ) και ισχυρίζεται ότι μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε μέγεθος στήθους χάρη στο κράτημα του. Το μπροστινό μέρος του Holly O OOlala Backless Βra αποτελείται από ένα κορδόνι που σφίγγει ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και - σύμφωνα με τις κριτικές στο Amazon- προσφέρει ασφάλεια ακόμα και με την πιο ανοικτή μπλούζα.

Δες το εδώ

Holly O Holly O OOlala Backless Adhesive Sticky Strapless Silicone Nude Nubra Pushup Bra $10.99
TAGS