Λοιπόν, το πράγμα έχει ως εξής: Παίρνουμε ένα κανονικό πατούμενο και το πατάμε στο πίσω μέρος κάνοντάς το να μοιάζει με παπούτσι-παντόφλα ή παπούτσι-τσόκαρο, όπως προτιμάτε καλύτερα. Κατόπιν το περπατάμε με τη μέθοδο φλοπ-φλοπ-φλοπ, δηλαδή το σύρουμε κάπως, δεν το πατάμε. Σαν να γλιστράμε το πόδι μας μέσα σε μία παντόφλα.

Με αυτόν τον τρόπο, το όμορφο και κουρασμένο πέλμα μας δε ζορίζεται όσο σε ένα κλειστό γύρω-γύρω παπούτσι και νιώθει πιο ελεύθερο και πιο χαλαρό. Συν τις άλλοις, για κάποιο λόγου που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα αυτό το «πατημένο πατούμενο» θεωρείται πολύ σικ τρόπος προσέγγισης των φετινών outfit.

Ίσως γιατί η χαλαρότητα είναι ό,τι πιο κομψό και φίνο; Δεν γνωρίζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η τάση ξεκίνησε από τα αγαπημένα μας Gucci, τόσο τα loafers όσο και τα άλλα με το τετράγωνο τακούνι και έχει ήδη καθιερωθεί από τις πιο ψαγμένες γυναίκες τις μόδας.

Δείτε πώς το φόρεσαν ήδη κάποιες και μερικές online επιλογές για αγορές:

Παίρνουμε ένα κανονικό πατούμενο και το πατάμε στο πίσω μέρος κάνοντάς το να μοιάζει με παπούτσι-παντόφλα ή παπούτσι-τσόκαρο, όπως προτιμάτε καλύτερα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η τάση ξεκίνησε από τα αγαπημένα μας Gucci, τόσο τα loafers όσο και τα άλλα με το τετράγωνο τακούνι και έχει ήδη καθιερωθεί από τις πιο ψαγμένες γυναίκες τις μόδας.

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ-ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΓΙΑ ΟΝLINE ΑΓΟΡΕΣ

Δείτε το εδώ

ΖΑRA ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΟΚΑΣΙΝΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΑΓΚΡΑΦΑ 39,95 EUR

Δείτε το εδώ

ZARA ΕΞΩΦΤΕΡΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΜΕΘΑΚΡΥΛΙΚΟ ΤΑΚΟΥΝΙ 29,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΖΑRA ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΦΟΥΝΤΑ 39,95 EUR

Δείτε το εδώ 

ΖΑRA ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ 29,95 EUR
TAGS