Το μεταλλικό ασημί χρώμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς δίνει λάμψη και γκλαμ στη γυναίκα που επιλέγει να το φορέσει. Είναι και επίκαιρο, τη γιορτινή αυτή περίοδο, για όσες θέλουν να ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω. Και παρόλο που μπορεί κάποιες να πιστεύουν, ότι ταιριάζει πιο πολύ στις μελαχρινές, μην το φοβηθείτε εάν είστε ξανθιά, καστανή ή κοκκινομάλλα.

Πολλοί γνωστοί σχεδιαστές έχουν δείξει μεγάλη αδυναμία στις μεταλλικές αποχρώσεις και αυτός είναι και ο λόγος που τις συμπεριλαμβάνουν συνέχεια στις collection τους. Εξάλλου, το ασημί χρώμα μπορεί να ενσωματωθεί τόσο στα casual chic όσο και στα party λουκ, αρκεί να συνδυάζεται σωστά και να μη γίνονται υπερβολές.

Αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να «αστράφτουμε» από την κορυφή μέχρι τα νύχια, εάν θέλουμε να υιοθετήσουμε τη συγκεκριμένη τάση. Μπορούμε να συνδυάσουμε μία πλισέ φούστα ή μία παντελόνα με μεταλλικό χρώμα με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα μαύρο μπλουζάκι και σακάκι. Επίσης καλό είναι να αποφεύγουμε τα εντυπωσιακά κοσμήματα και τα πολύ εκκεντρικά αξεσουάρ, τα οποία αντί να απογειώνουν τις τόσο λαμπερές εμφανίσεις, τις κατεβάζουν.

Ωστόσο, εάν θεωρείς ότι η συγκεκριμένη απόχρωση δεν ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σου και το δέρμα σου, μπορείς να φορέσεις μεταλλικό bronze.

Ψάξε λοιπόν στην ντουλάπα σου ή κάνε επιδρομή στη γκαρνταρόμπα της μητέρας σου και σίγουρα θα βρεις κάποιο κομμάτι σε ζεστό bronze και glam ασημί ή αξεσουάρ από γυαλιστερό υλικό, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα fabulous λουκ για τις γιορτές.

Δείτε ορισμένες εμφανίσεις:

 

 

 

 

 

TAGS