Αν το δέρμα έγινε δυνατή τάση φέτος, φέρνοντας στο ντύσιμό μας μια παραπάνω από καλοδεχούμενη πινελιά πολυτέλειας, ακόμα πιο δυνατή τάση είναι η faux εκδοχή του, ως όχι μόνο πιο οικονομική αλλά και πιο συνεπής στο σύγχρονο ζητούμενο της βιωσιμότητας και της προστασίας των ζώων. Όχι τυχαία άλλωστε τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι λαμπεροί οίκοι δεσμεύονται να καταργήσουν πρώτες ύλες που προϋποθέτουν τη θανάτωση και την κακομεταχείριση των ζώων.

Έτσι, υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά στις νέες προσθήκες της συλλογής των Zara, πιο συγκεκριμένα στα πανωφόρια του, μια μάξι καμπαρντίνα με υφή δέρματος, που έχει ήδη σπασμένα μεγέθη και είναι θέμα χρόνου να ξεπουλήσει. Σε μαύρο χρώμα, επιπλέον, αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο ευέλικτα ρούχα της γκαρνταρόμπας.

Μάλιστα, είναι ένα πανωφόρι ιδιαίτερα ταιριαστό στις συνθήκες του ελληνικού χειμώνα με τις ήπιες θερμοκρασίες και μπορεί να φορεθεί από τώρα μέχρι και την άνοιξη. Στα πλεονεκτήματά της και η ζώνη στη μέση, που δίνει στη σιλουέτα θηλυκή και κολακευτική γραμμή.

Δες την καμπαρντίνα των Zara:

Δες την εδώ

Καμπαρντίνα με υφή δέρματος limited edition, www.zara.com, 79,95 EUR

Δες τρία ακόμα πανωφόρια των Zara που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Καμπαρντίνα από δερματίνη, www.zara.com, 49,95 EUR

Δες το εδώ

Μαύρο παλτό limited edition, www.zara.com, 109,00 EUR

Δες το εδώ

Παλτό από 100% βαμβακερό ύφασμα, www.zara.com, 59,95 EUR

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 

TAGS