Η μόδα μπορεί να μην περιορίζεται από ηλικίες, ωστόσο κάθε δεκαετία που προστίθεται στη ζωή μίας γυναίκας κουβαλά την εμπειρία, τη γνώση και τα μυστικά της. Έτσι, καθώς ωριμάζει μια γυναίκα, ανακαλύπτει όλο και περισσότερα στοιχεία για το στιλ της και αποκτά μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο ντύσιμό της. Αυτό σημαίνει βεβαίως ότι γνωρίζει καλύτερα και τα κομμάτια που την κολακεύουν και της ταιριάζουν περισσότερο. Σε μία εποχή όπως ο χειμώνας, βασικό ρόλο στο ντύσιμο παίζουν τα πανωφόριαΠαλτό, μπουφάν και σακάκια γίνονται απαραίτητα στο καθημερινό ντύσιμο αφού εξυπηρετούν την ανάγκη για προστασία από το κρύο μαζί με την επιθυμία για κομψότητα. 

Τα χειμερινά πανωφόρια που επιλέγουν οι κομψές 50άρες δεν διαφέρουν από εκείνα που επιλέγουν και γυναίκες σε νεώτερες ηλικίες. Η προτίμηση, ωστόσο, σε πιο κλασικά και διαχρονικά σχέδια, όπως και σε αποχρώσεις, είναι εμφανής στις επιλογές τους, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν και τα πιο τολμηρά χρώματα και σχέδια

Αν πρέπει, ωστόσο, να συγκεντρώσουμε σε μια λίστα τα basic χειμερινά πανωφόρια που δεν πρέπει να απουσιάζουν από την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας άνω των 50, αυτά είναι τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: PixelFormula

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS