Η ηλικία είναι ένα θέμα. Το στυλ ένα άλλο. Αυτά τα δύο μαζί ηλικία+στυλ μπορούν να δημιουργήσουν αυτό που λαϊκά λέμε μια «στυλάρα», εννοώντας φυσικά τις γυναίκες εκείνες που μένουν χαραγμένες στη μνήμη των γύρω τους για πάντα. Γιατί, το έχουμε ξαναπεί, η το στυλ σε ενδυναμώνει, σε κάνει άτρωτο, σε θεοποιεί. Όχι, φυσικά, με την κυριολεκτική έννοια των όρων, αλλά με την άλλη, την αόρατη, αυτή που συνοδεύει την αύρα του κάθε ανθρώπου.

Στα 50+ λοιπόν, τι συμβαίνει; Πολλά και διάφορα και τίποτα στην τελική. Αλλάζει ελαφρώς το σώμα, αλλάζουν κάπως οι κινήσεις, αλλάζουν τα μυαλά και τα μαλλιά (ασπρίζουν), αλλά η ουσία μένει: μια γυναίκα σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται νοιάζεται για την εμφάνισή της και θέλει να ακολουθεί το πνεύμα των καιρών, τα τρεντ και τα συνεπακόλουθά τους.

Το τζιν είναι ένα ρούχο που θα μπορούσε να ονομαστεί «βασικό» από τη μία, «κορυφαίο» από την άλλη. Πιάνει όλη τη γκάμα των αναγκών μιας γκαρνταρόμπας και κυριαρχεί με διαφορά των υπολοίπων. Ποιο τζιν είναι το πιο αγαπημένο των γυναικών, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται; Το skinny. Αυτή είναι η μόνη απάντηση. Γιατί το συγκεκριμένο τζιν είναι το πο κολακευτικό, γιατί είναι το πιο νεανικό και το πιο όμορφο αφού ακολουθεί τις γραμμές του κάθε σώματος και τις αγκαλιάζει με σιγουριά.    

Δείτε μερικά τρανταχτά παραδείγματα γυναικών πάνω από πενήντα που συνδύασαν τέλεια το skinny τζιν τους:

Μαύρο skinny τζιν και ψηλό μποτάκι, με λευκό τζάκετ.
Ανοιχτόχρωμο τζιν με μπαλαρίνες και πουά κασκόλ.
Μαύρο skinny τζιν με T-Shirt με στάμπα και μπεζ oversized σακάκι.

Δείτε ένα βίντεο με στάιλινγκ για τζιν πάνω από τα 50: 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS