Ανάμεσα σε τόνους από μοβ λεβάντας και έντονες αποχρώσεις του κίτρινου, τα οποία έχουν πλημμυρίσει τους πιο ενημερωμενους λογαριασμούς στο Instagram και μας έχουν βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα για την ανοιξιάτικη μας γκαρνταρόμπα, ένας νέος, δυνατός χρωματικός συνδυασμός έρχεται από παντού για να μας πείσει να τον τολμήσουμε και εμείς αυτή την σεζόν

Με μία γρήγορη ματιά σε fashion blogs και Insta stories γρήγορα θα καταλάβεις πως αυτή την άνοιξη ένας είναι ο συνδυασμός που θα παίξει πιο δυνατά από κάθε άλλον: το κόκκινο με το ροζ. 

Μην σε φοβίζει η ένταση που βγάζουν αυτά τα δύο χρώματα μαζί, δεν θα δείχνεις κιτς, ούτε υπερβολική, αρκεί να διαλέξεις την κατάλληλη απόχρωση και για τα δύο.

Είτε επιλέξεις να το δοκιμάσεις με κόκκινο κοστούμι και ροζ πουκάμισο, είτε με ροζ φόρεμα και κόκκινο, ανοιξιάτικο ζακετάκι, είτε με ροζ πουκαμίσα και κόκκινες μπότες το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό. 

Άλλωστε οι fashion editοrs σε εμπνέουν. Για να πάψει πια να σε αγχώνει το να γυρίζουν όλα τα βλέμματα πάνω σου στον δρόμο.

Δες παρακάτω μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κόκκινο και ροζ

 

 

 

 

 

 

TAGS