Με οδηγό την πλούσια κληρονομιά της η Triumph επαναπροσδιορίζει τη διαχρονική κομψότητα της οικογένειας Amourette, των σουτιέν που αγαπήθηκαν όσο κανένα άλλο από τις γυναίκες που έχουν απαιτήσεις από τα εσώρουχά τους. 

ΣΟΥΤΙΕΝ TRIUMPH AMOURETTE CHARM N ΛΕΥΚΟ

Η πιο αγαπημένη εφαρμογή, γνωστή για τη μαλακή ελαστική της δαντέλα, με πάνω από 60 χρόνια επιτυχίας και διαχρονικής κομψότητας, παραμένει ακόμη η πιο δημοφιλής επιλογή των γυναικών.

ΣΟΥΤΙΕΝ TRIUMPH AMOURETTE CHARM N
ΣΟΥΤΙΕΝ TRIUMPH AMOURETTE CHARM N ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ

 

ΣΟΥΤΙΕΝ TRIUMPH AMOURETTE CHARM W ΑΝΟΙΧΤΟ ΡΟΖ

Amourette: Ένα ταξίδι στο χρόνο

Πρωτολανσαρίστηκε το 1954 σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο μόδας Maggy Rouff και γρήγορα αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό χάρη στη μοντέρνο σχεδιασμό του και την μαλακή εφαρμογή του

Τη δεκαετία του 1990 το πρώτο Amourette 300, ένα σουτιέν όλο δαντέλα, έγινε γρήγορα παγκόσμιο hit. Ήταν φτιαγμένο για να ικανοποιεί «όλες τις αισθήσεις» και είχε φορεθεί από παγκοσμίου φήμης μοντέλα όπως η Naomi Campbell, γεγονός που απογείωσε τη φήμη του μετατρέποντάς το στο απόλυτο fashion statement.

ΣΟΥΤΙΕΝ TRIUMPH AMOURETTE CHARM WP01 ΜΑΥΡΟ

Το 2013, στην οικογένεια του Amourette προστέθηκε και το Amourette Spotlight, ακολουθώντας λίγο αργότερα (2017) το Amourette Charm. Με τη βοήθεια νέων καινοτoμιών, όπως το Magic Wire, η οικογένεια Amourette είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες όλων των γυναικών, χαρίζοντας απόλυτη άνεση.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS