Με το αθλητικό ντύσιμο να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις καθημερινές μας εμφανίσεις, το παιχνίδι στη μόδα πλέον παίζεται τελείως διαφορετικά. Οι φόρμες έχουν αντικαταστήσει τα τζιν και τα αθλητικά παπούτσια την πρωτοκαθεδρία των ankle boots, γεννόμενα τα απόλυτα παπούτσια πόλης. 

Πλέον ακόμα και τα sneakers που σχεδιάστηκαν για τρέξιμο και άθληση μπορούν εύκολα με φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τη στιγμή που, όπως αποκαλύπτουν οι εταιρίες αθλητικών ειδών, οι απαιτήσεις των καταναλωτών για μεγαλύτερη άνεση ολοένα και αυξάνονται.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η Nike μας συστήνει ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι sneakers, τα Go Flyease, τα πρώτα αθλητικά παπούτσια στον κόσμο που μπορούν να μπουν και να βγουν χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε ούτε για ένα λεπτό τα χέρια μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Με φουτουριστικό σχεδιασμό που μοιάζει σα να έχει βγει από το μέλλον, τα νέα sneakers της Nike διαθέτουν ένα μεγάλο λάστιχο το οποίο συγκρατεί τα παπούτσια και καθόλου κορδόνια. Έτσι με το που τοποθετείς το πόδι σου μέσα στο παπούτσι, το λάστιχο «ανοίγει» και έπειτα κλείνει και πάλι, αγκαλιάζοντας καλά τα πόδια. Για να τα βγάλεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις επάνω στην φτέρνα.

Τα πρωτοποριακά Go Flyease θα είναι διαθέσιμα από τις 15 Φεβουαρίου έναντι 120 δολαρίων μόνο για όσους είναι συνδρομητές στην ιστοσελίδα της Nike, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα είναι διαθέσιμα για το ευρύ κοινό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Και ο διάσημος παρουσιαστής Jimmy Fallon παρουσίασε στην εκπομπή του τον μαγικό τρόπο που φοράμε και βγάζουμε τα Go Flyease.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε ακόμα ένα σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS