Τους τελευταίους 18 μήνες η λέξη «πρακτικότητα» έχει αποκτήσει μία τελείως νέα, πολύ μεγαλύτερη διάσταση όσο αναφορά στον τρόπο που ντυνόμαστε. Αυτή η νέα συνθήκη, που, φυσικά, προέκυψε από τα νέα κοινωνικά δεδομένα γίνεται ακόμα εντονότερη αν κοιτάξουμε τα παπούτσια που ο κόσμος της μόδας αγαπά να φοράει από το ξέσπασμα της πανδημίας και μετά.

Ψηλά τακούνια, πλατφόρμες και λιγότερο βολικά σχέδια κάθε είδους έχουν δώσει σταδιακά τη θέση τους σε ό,τι πιο άνετο κυκλοφορεί στην αγορά, κάνοντας τα loafers ξανά πάρα πολύ αγαπητά, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ίδια κερδισμένη κυριαρχία των sneakers.

To καλοκαίρι που έρχεται μάλλον δεν θα διαφοροποιηθεί από την παραπάνω κατάσταση, αφού το ίνσταγκραμ έχει ήδη επιλέξει τα παπούτσια που θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο την επόμενη σεζόν. 

Τα λέμε και «σανδάλια του ψαρά», ένα ζευγάρι «ταπεινά», χαμηλών τόνων υποδήματα με τα οποία μπορείς να τριγυρίσεις όσο θέλεις στην πόλη, αλλά να νιώθεις εξίσου άνετα σε μία έξοδο μέχρι το μπαλκόνι του σπιτιού σου. Είτε σου αρέσουν τα τελείως φλατ είτε η ψηλή, τρακτερωτή σόλα είναι του γούστου σου.

Με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί και το δέρμα να είναι το πιο φίνο και διαχρονικό υλικό που μπορείς να διαλέξεις, ξέρουμε από τώρα ποια είναι η τάση στην οποία θα υποκύψεις και εσύ το επόμενο διάστημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες το εδώ

Gabriela Hearst Lynn Leather Sandals (£630)

Δες το εδώ

Gabriela Hearst Lynn Leather Sandals (£630)

Δες το εδώ

Free People Delaney Fisherman Platforms (£148)

Δες το εδώ

ΙΣΙO ΠΕΔΙΛO FISHERMAN SANDALS 29,95 EUR

Δες το εδώ

ΙΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΠΕΔΙΛΑ FISHERMAN SANDALS 69,95 EUR

Δες το εδώ

Charles & Keith Black Patent Leather Caged Sandals (£69)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS