Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του φθινοπώρου, η θερμοκρασία έχει πέσει και τα κρύα εδώ και λίγες μέρες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους. Όπως είναι φυσικό, και όσο και αν δεν μας αρέσει, τα βασικά αξεσουάρ της εποχής, είναι το κασκόλ΄, τα σκουφάκια και τα γάντια. Γεγονός που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ. Ή μήπως όχι;

Μπορεί ο χειμώνας, ή έστω το φθινόπωρο, να μην διαθέτουν την ανεμελιά και την ευελιξία του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι από εδώ και πέρα οι εμφανίσεις μας θα είναι βαρετές, άνευρες και χωρίς καμία έμπνευση. Τουναντίον μάλιστα, όσο ο καιρός γίνεται όλο και πιο μουντός, έχουμε την ανάγκη για όλο και περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Τουναντίον μάλιστα, όσο ο καιρός γίνεται όλο και πιο μουντός, έχουμε την ανάγκη για όλο και περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Οι διάσημες κυρίες βρήκαν τη λύση: Στολίζουν τα βαρετά και μουντά outfits τους, με εντυπωσιακά αξεσουάρ. Μάλιστα υπάρχει ένα συγκεκριμένο το οποίο τον τελευταίο καιρό βλέπουμε παντού. Αναφερόμαστε στο νέο brand κοσμημάτων, Gin from the Pampa, το οποίο λατρεύει η Κένταλ Τζένερ και μερικές άλλες διάσημες κυρίες.

Με έδρα την Κορσική, το brand αυτό έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των γυναικών, με τα πολύχρωμα κολιέ και τα ευφάνταστα χειροποίητα τσόκερ του. Τα καλά νέα είναι ότι οι τιμές του είναι άκρως προσιτές τα κακά νέα είναι ότι όλα τα σχέδια είναι υπέροχα και δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Κεντρική φωτογραφία: @elsahosk

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS