Αν μπεις στο χορό της μόδας δεν μπορείς παρά να χορέψεις και συχνά πάνω στην παραζάλη πιάνεις τον εαυτό σου να αγκαλιάζει τάσεις που μέχρι πρόσφατα θεωρούσες απαγορευτικές για το στυλ σου.

Δυσκολευόμαστε λοιπόν να πούμε με το χέρι στην καρδιά ότι δεν θα ξαναφορέσουμε μπαλαρίνες, παρόλο που τις θεωρούμε το πιο βαρετό παπούτσι του κόσμου – ή, εντάξει, ένα από τα πιο βαρετά παπούτσια του κόσμου. Γιατί φαίνεται ότι το 2019 επιστρέφουν δυναμικά. Η Μαρία Γκράτσια Κιουρί τις ανέβασε στην πασαρέλα του Dior, σε ένα σόου για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 που ισορροπούσε κάπου ανάμεσα σε χορευτική παράσταση και επίδειξη μόδας.

Backstage από το σόου του Dior για την κολεξιόν Α/Κ 2019.

Και όπως συμβαίνει με κάθε νέο τρεντ, ίσως τελικά χαλαρώσουμε και το απολαύσουμε. Οφείλουμε άλλωστε να παραδεχτούμε ότι οι μπαλαρίνες υπερέχουν από άποψη άνεσης – την οποία η μόδα τελευταία αγκαλιάζει όλο και περισσότερο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Αν τις φορέσουμε, θα τις συνδυάσουμε με skinny τζιν και oversized πουλόβερ, ή με φούστα, μίντι ή μάξι. Ίσως τολμήσουμε ακόμα και μια printed εκδοχή τους, ενσωματώνοντάς τη σε ένα μονόχρωμο λουκ και κάνοντάς το αυτομάτως πιο ενδιαφέρον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρεις μπαλαρίνες που μπορείς να αγοράσεις.

Δες τις εδώ.

Μπαλαρίνες με πουά, Baby-D, Dior, www.dior.com, $990.00

Δες τις εδώ.

Μπαλαρίνα, Marni, www.yoox.com, EUR 223,00

 

Δες τις εδώ.

Μπαλαρίνες λουστρίνι με διπλό λουράκι, www.zara.com, 19,95 EUR

 

TAGS