Το νιώθετε κι εσείς, όπως κι εμείς, ότι κάποιες μέρες καταφέρνετε να συνδυάσετε το ντύσιμό μας σε μία απόλυτη ισορροπία, ενώ κάποιες άλλες μέρες υπάρχει κάτι που σας χαλάει, χωρίς να μπορείτε να το εντοπίσετε, ακριβώς; Το είπαμε ήδη, συμβαίνει σε όλους, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Για αυτό υπάρχουν οι ειδικοί, οι οποίοι με τις γνώσεις τους θα σας βοηθήσουν να μην πέσετε στην παγίδα του λάθους. 

Η YouTuber, Daria Andronescu, στο παρακάτω βίντεο βάζει κάποια πράγματα σε τάξη. Αυτή τη φορά, καταπιάνεται με το θέμα των σωστών συνδυασμών των χειμερινών outfit με τα ιδανικά παπούτσια. Ένα θέμα που είναι πολύ σημαντικό, γιατί μπορεί να χαλάσει ή να φτιάξει ολόκληρο το λουκ, μιας και τα πάντα στην εμφάνισή μας -από το πρόσωπο μέχρι το νύσιμο-, έχουν να κάνουν με την ισορροπία, την απόσταση 

Οπότε, παίζει ρόλο το μήκος του παντελονιού ή της φούστας σε σχέση με το ύψος του τακουνιού ή το ύφος του υποδήματος. 

Για παράδειγμα:

  • Εάν το παντελόνι είναι cropped με φαρδιά μπατζάκια δεν μπορούμε να φορέσουμε γόβες με χαμηλό τακούνι. Ένα ζευγάρι ankle boots με μέτριο τακούνι είναι πιο σωστό ή ένα ζευγάρι μπότες με ψηλό τακούνι, ακόμα καλύτερα. 
  • Εάν η φούστα είναι στο ύψος του γόνατου, το ιδανικό ταίριασμα είναι η μπότα μέχρι το γόνατο ώστε να φαίνεται και λίγο δέρμα, σε περίπτωση που δε φοράμε καλσόν. 
  • Τα αγαπημένα μας -και μεγάλη τάση, φέτος-, mary jane shoes, αυτά με την μπαρέτα στο κουντεπιέ, ταιριάζουν με φούστες μέχρι το γόνατο ή με cropped παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια.
  • Ένα εντυπωσιακό μίνι ταιριάζει με λευκά ankle boots, ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι εύκολο να δημιουργήσουν λάθος σε μία εμφάνιση, θέλουν προσοχή. 
  • Μια μίντι, pencil φούστα ταιριάζει «γάντι» με τις ψηλές μπότες, που λέγαμε παραπάνω, μέχρι το γόνατο. 

 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο και σίγουρα θα μάθετε πολλά πράγματα:

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS