Τη μόδα δεν την αφορούν οι ηλικίες, δεν κατηγοριοποιεί τα trends με βάση αυτή και δεν απαγορεύει σε κανέναν να δοκιμάσει τα κομμάτια που παράγει και τα looks που προτείνει. Το στιλ, από την άλλη, είναι μια υπόθεση προσωπική και καθώς εξελισσόμαστε ωριμάζει, αλλάζει και έρχεται να "κουμπώσει" μ' αυτό που κάθε φορά μας εκφράζει καλύτερα. 

Δεν είναι, επομένως, καθόλου παράλογο που σε διαφορετικές ηλικίες και δεκαετίες της ζωής μιας γυναίκας είναι διαφορετικά τα looks που μπορεί να τη συγκινούν και να επιθυμεί. Για τις γυναίκες των 50 και πάνω, συχνά οι κλασικές και διαχρονικές σιλουέτες μοιάζουν πιο γοητευτικές και ταιριάζουν με την ωριμότητα και τη σοφία που έχουν αποκομίσει από τις εμπειρίες τους. Ξέρουν τι θέλουν και αυτή η σιγουριά αντανακλάται συχνά στις εμφανίσεις τους. Κλασικές, βεβαίως, σιλουέτες δεν σημαίνει σχέδια που αποπνέουν συντηρητισμό, αλλά κομμάτια, σχέδια και αποχρώσεις που αποτελούν κομμάτια - κλειδιά μιας διαχρονικής γκαρνταρόμπας όπως τα μίντι φορέματα, τα λευκά φορέματα και τα shirtdresses. 

Κλασικές, βεβαίως, σιλουέτες δεν σημαίνει σχέδια που αποπνέουν συντηρητισμό, αλλά κομμάτια, σχέδια και αποχρώσεις που αποτελούν κομμάτια - κλειδιά μιας διαχρονικής γκαρνταρόμπας όπως τα μίντι φορέματα, τα λευκά φορέματα και τα shirtdresses. 

Ασφαλώς, το styling παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη ενός outfit και ακόμα κι αν επιλέξετε να επενδύσετε σε ουδέτερες αποχρώσεις ή σε μία απλή γραμμή, τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε και τα παπούτσια που θα συνδυάσετε θα κάνουν τη διαφορά. Και θα βάλουν την εξτρά πινελιά και την προσωπική σας σφραγίδα στο σύνολο. 

Διαβάστε περισσότερα στο Haprer's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: iStock 

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS