Με την επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται και η στιλιστική μετάβαση από την αθλητική φόρμα σε ένα αγαπημένο τζιν. Έφτασε η στιγμή για να αντικατασταθούν τα αθλητικά ρούχα με όλα αυτά τα υπέροχα κομμάτια που ανακαλύψατε καθώς οργανώνατε την γκαρνταρόμπα σας αλλά και με τις νέες προσθήκες που θα κάνετε. Οι σωστές στιλιστικές επιλογές είναι αυτές που θα αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ και θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Ποιοι είναι οι κανόνες όμως που πρέπει να ακολουθείτε για να δείχνετε πάντα chic;

Όταν φοράτε τακούνια να είστε σίγουρη πώς μπορείτε να περπατήσετε άνετα με αυτά

Πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση με όλα τα σύνολα που επιλέγετε να φορέσετε και να αισθάνεστε άνετα. Τα παπούτσια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα outfit, αφού μπορούν να το αναδείξουν ή να το καταστρέψουν. Το σημαντικότερο tip είναι πως ό,τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε, καλό είναι να ξέρετε με σιγουριά πώς μπορείτε να περπατάτε άνετα. Μπορείτε να φορέσετε τα συγκεκριμένα παπούτσια για κάποιες ώρες στο σπίτι, για να δείτε πώς αισθάνεστε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ποντάρετε στο tailoring

Δώστε έμφαση στο tailoring και τις sharp γραμμές, αφού είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο που τα Scandi girls ξεχωρίζουν τόσο πολύ για τις στιλιστικές τους επιλογές, αφού ακολουθούν πιστά αυτόν τον κανόνα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.harpersbazaar.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS