Καθώς το τέλος του χρόνου πλησιάζει, υπάρχει μία έντονη ανησυχία για τα νικηφόρα είδη μόδας του 2018, ειδικά για τα στυλ παπουτσιών και sneakers, τα οποία φέτος έχουν καθιερωθεί ως super shoes και για όλες τις περιστάσεις. 

Το σάιτ footwearnews.com ανακοίνωσε τους πρώτους των πρώτων για τη χρονιά που τελειώνει. Το μοντέλο της Fila, Disruptor II, τα νικάει όλα και κερδίζει το χρυσό. Το brand που γύρισε από το κρύο του παρελθόντος και φέτος κατάφερε να αγαπηθεί από κοινό και φασιονίστας, να φορεθεί σε T-Shirts και σε φορέματα, να ντύσει τα glam casual όνειρά μας, το αγαπημένο Fila με το γραφιστικό λογότυπο είναι εδώ ξανά και μάλιστα νικητής. Προσιτό, μοντέρνο στυλ που αγκάλιασαν οι διασημότητες, οι ινφλουένσερ της μόδας, οι instagrammers και οι άλλες κομψές φυλές.  

Τα χοντρά, άκομψα-κομψά παπούτσια του μπαμπά ή του μεσήλικα τουρίστα στις Κυκλάδες, έχουν αναμφισβήτητα το στυλ που αναζητά η τάση των άσχημων υποδημάτων φέτος. 

Μεταξύ των άλλων νικητών είναι και το brand αθλητικών Allbirds ως Brand of the Year, το πολύ γοητευτικό νέο brand, Amina Muaddi, ως Launch of the Year, και η αγγλίδα Tabitha Simmons ως σχεδιάστρια της χρονιάς. 

Δείτε τα Fila Disruptor II

Δείτε το εδώ

FILA Women'S Disruptor Ii Premium Lace Up Leather Dad Sneakers, White/Fila €56

Δείτε τα εδώ 

Fila Disruptor 2 Premium Mono Sneakers ($70)
TAGS