Και να που ήρθε εκείνη η φάση της μόδας κατά την οποία οι τάσεις έχουν αποκυρήξει τις κλασικές, ψηλοτάκουνες γόβες για πολύ πιο άνετες και πρακτικές λύσεις. 

Εκτός, όμως, από τα kitten heels και τα block heels τα οποία έχουν εγκατασταθεί μόνιμα σε μποτάκια, μπότες και γοβάκια όλο και περισσότερες γυναίκες μοιάζουν να πιστεύουν πως τα flat παπούτσια είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλα για περιστάσεις πολύ πιο επίσημες από μία απλή μέρα στο γραφείο.

Και κάπως έτσι ένα λιγάκι παραμελημένο παπούτσι από το παρελθόν βρίσκει από την αρχή τη θέση του στη γκαρνταρόμπα μας και από εκεί στις εμφανίσεις μας. 

Είναι τα loafers, το παπούτσι που αυτή τη στιγμή που μιλάμε αγαπιέται τόσο πολύ που πουλάει περισσότερο και από τις αγαπημένες μαύρες γόβες, και ο fashion bloggers επιμένουν ότι πρέπει να τολμήσουμε να το φορέσουμε με τα πάντα. Από κουστούμια μέχρι μίνι. δερμάτινες φούστες.

Πλέον θα τα βρεις σε κάθε σχέδιο και χρώμα, με τόνους απλότητας ή επικάλυψη πολυτέλειας, με λεπτομέρειες ή μη για να καλύπτουν κάθε γούστο, ανάγκη και στυλ.

Δες το εδώ

WHITNEY WEEJUNS $110.00

Δες το εδώ

WHITNEY WEEJUNS $110.00

Δες το εδώ

WHITNEY WEEJUNS $110.00

Δες το εδώ

FLAT EMBOSSED SHOES WITH HEEL DETAIL DETAILS, ZARA, 22.95 EUR

Δες το εδώ

Pearl Detail Loafer, STRADIVARIUS, 25,95 €

Δες το εδώ

LEATHER LOAFERS WITH FRINGE, UTERQUE, 89.00 €

Δες το εδώ

EMBROIDERED TULIP LOAFERS, UTERQUE, 99.00 €

 

 

 

 

TAGS