Ο κόσμος της μόδας έχει τον δικό του τρόπο να εκπλήσσει σταθερά το κοινό με κομμάτια που ίσως αρχικά φαντάζουν παρωχημένα, ακόμα και κακόγουστα, παρόλα αυτά σταδιακά μαθαίνουμε να τα αγαπάμε τόσο πολύ ώστε εξελίσσονται σε τάσεις που δε λένε να φύγουν από τις ντουλάπες μας. 

Τα παραδείγμα πολλά μέσα στα χρόνια, ωστόσο τη νέα χρονιά ένα θα είναι μάλλον το τρεντ που θα πρωταγωνιστήσει στις συνειδήσεις και στις καρδιές των infuencers, των celebrities και των οίκων μόδας. Ένα ζευγάρι παπούτσια που καμία προφανή σχέση δεν έχει με τους μήνες του χειμώνα κι όμως θα πρωταγωνιστήσει στις ζωές μας από τις αρχές του 2021 και μάλιστα φορεμένο με καλτσάκια.

Ο λόγος για τα Crocs, ένα στυλ παπουτσιών που άλλοι λατρεύουν και άλλοι μισούν, τα οποία έχουν βρει μία νέα θέση στις κολεξιόν των κορυφαίων σχεδιάστων, από τον οίκο Kristopher Kane μέχρι τον οίκο Balenciaga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Στο παιχνίδι έχουν μπει ήδη μεγάλα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπως είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά και η αγαπημένη των αγοριών Αριάνα Γκράντε, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση των 20 something να αγκαλιάσουν το τρεντ και να ξεχειμωνιάσουν μέσα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Crocs Classic Shoe in Black ( £40) £32

Δες το εδώ

Crocs Classic Shoe in Lilac ( £40) £32

Δες το εδώ

Crocs Classic Fuzz Mania Shoes in Blush ( £50) £45

Δες το εδώ

Crocs Classic Shoe in White ( £40) £28

Δες το εδώ

Crocs Classic Shoe in Lime Zest ( £33) £24

Δες το εδώ

Crocs Classic Shoe in Pink ( £33) £25

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS