Με επίκεντρο τη γυναίκα που τολμά και εξερευνεί το άγνωστο, τα μαγιό Boogaloo γιορτάζουν και φέτος το ταξίδι, την τόλμη, την εμπειρία και την επιλογή της καθεμίας να ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι. Το μαγιό για μία γυναίκα μπορεί να γίνει άκρως προσωπική εμπειρία αντανακλώντας το πάθος της και την αγάπη της για τη φύση. Έχοντας αυτά στο μυαλό τους, η δημιουργική ομάδα της Boogaloo, γιορτάζει κάθε πτυχή της γυναικείας φύσης.

Έχοντας αυτά στο μυαλό τους, η δημιουργική ομάδα της Boogaloo, γιορτάζει κάθε πτυχή της γυναικείας φύσης.

Φέτος επίκεντρο είναι το Σουλτανάτο του Ομάν, η πιο παλιά ανεξάρτητη χώρα του αραβικού κόσμου, με πλούσιο πολιτιστικό υπόβαθρο, ιδιαίτερα φιλόξενους κατοίκους, ενώ παράλληλα αποτελεί και το μέρος, όπου η δημιουργός του brand, Mελίνα Γκιόλβα, ξεκίνησε το δικό της ταξίδι αναζήτησης.

Τα χρώματα της φύσης, το μπλε της θάλασσας και του ουρανού, το πράσινο της βλάστησης, το καφέ της γης αποτυπώνονται στα υπέροχα σχέδια του brand, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός πίνακα παρά ενός κομματιού υφάσματος, ενώ στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες, μιας και συνεργάζεται με τον Humanity Unified, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που στηρίζει τις γυναίκες παρέχοντάς τους φαγητό, εκπαίδευση και οικονομική στήριξη σε γυναίκες. Για κάθε μαγιό Boogallo που πωλείται, το 10% πηγαίνει στον συγκεκριμένο οργανισμό.

Παράλληλα με τη στήριξη των γυναικών, το brand επικεντρώνεται ιδιαίτερα και στη στήριξη του πλανήτη, κάνοντας τη βιωσιμότητα δεύτερη φύση του. Ο σχεδιασμός των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά στον υπολογιστή και όχι στο χέρι, ενώ η δημιουργία του κάθε κομματιού, γίνεται με ανακυκλώσιμα υλικά από την Ιταλία. «Βλέποντας πώς τα διαφορετικά στοιχεία που χρησιμοποιούσα κατέληγαν σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, και πώς η αρχική μου πρόθεση να εμπνεύσω μέσα από τις ταξιδιωτικές μου ιστορίες, κατάφερε να καρποφορήσει, αυτό είναι η μεγαλύτερή μου χαρά από τότε που ξεκίνησα το ταξίδι μου με τα Boogaloo», λέει η Μελίνα Γκιόλβα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: Βoogaloo

TAGS