Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ και πολλοί από εμάς έχουμε ήδη ξεκινήσει τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία σε παραλίες και κοντινούς προορισμούς. Φυσικά, ανυπομονούμε και μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που θα φτιάξουμε βαλίτσες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και θα απολαύσουμε χαλαρές στιγμές δίπλα στο κύμα. Πρωταγωνιστές σε αυτά τα όνειρα είναι φυσικά τα μαγιό που θα φορέσουμε σε παραλίες και πισίνες.

Πρωταγωνιστές σε αυτά τα όνειρα είναι φυσικά τα μαγιό που θα φορέσουμε σε παραλίες και πισίνες.

Λίγο πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας, όμως, χρειάζεται να γνωρίζετε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες κάθε φορά που επιλέγουμε μαγιό ώστε να τα αποφύγετε.

#1 Δώστε βάση στις ανάγκες του σώματος σας

Η πιο βασική και σημαντική συμβουλή που πρέπει να γνωρίζετε είναι σίγουρα αυτή: το μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και εάν θέλετε να νιώσετε άνετα και ο εαυτός σας στην παραλία θα πρέπει να το επιλέξετε σωστά και με βάση το σωματότυπο σας. Εάν είστε curvy προτιμήστε ένα μαγιό που αγκαλιάζει και κολακεύει τις καμπύλες σας και εάν έχετε πλούσιο στήθος, επενδύστε σε ένα μαγιό που σας προσφέρει την απαραίτητη στήριξη. Όποιος κι αν είναι ο τύπος της σιλουέτας σας, σίγουρα μπορείτε να βρείτε το τέλειο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Όποιος κι αν είναι ο τύπος της σιλουέτας σας, σίγουρα μπορείτε να βρείτε το τέλειο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Extra Tip: Ευτυχώς για όλες μας, πλέον αρκετά brands προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικό νούμερο για το τοπ και το σλιπ του μπικίνι σας, ώστε να ταιριάζει τέλεια στο σώμα σας. Προτίμησέ τα.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: iStock

TAGS