Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να απλοποιήσει πραγματικά τις καθημερινές σου εμφανίσεις και το άγχος κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις, αυτό σίγουρα είναι τα σωστά παπούτσια. Το μεγάλο στοίχημα είναι να βρεις αυτά με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις περισσότερα λουκ, εκείνα τα οποία θα σε βολέψουν σε περισσότερες εμφανίσεις, αυτά που ακόμα και να περάσεις καιρός δεν θα φύγουν από τη μόδα. 

Το βέβαια είναι ότι την περίοδο του καλοκαριού, τώρα που θα ξεκινήσεις τις εξορμήσεις στα στένα των νησιών, αλλά και τις μεγάλες βόλτες στην πόλη, χρειάζεσαι κάτι άνετο που δεν θα σε κουράζει, κάτι σταθερό με το οποίο μπορείς να περπατήσεις εύκολα οπουδήποτε. 

Όλα αυτά μαζί ακούν σε ένα μόνο όνομα. Μules. Τα παπούτσια που δεν θέλουν να φύγουν από τα πράγματα με τίποτα, αυτά που όταν έχουν block heels μπορούν να σε σώσουν πραγματικά όπου κι αν βρεθείς, αυτά που είναι στιλάτη και σύχρονα και καθόλου μα καθόλου βαρετά.

Το γεγονός ότι η μαζικότητα τους τα έχει ωθήσει να υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες μόδας, αμέσως ρίχνει σημαντικά την τιμή τους. Πράγμα που σημαίνει ότι μπρείς να τα αποκτήσεις εύκολα με μόλις 20 ευρώ. Θα κάνεις απόσβεση από το πρώτο πενταήμερο.

Δες το εδώ

MULES WITH METHACRYLATE HEEL DETAILS,ΖΑRA, 19.99 EUR

Δες το εδώ

VINYL MULES WITH TORTOISESHELL DETAILS, ZARA, 39.95 EUR

Δες το εδώ

ANIMAL PRINT LEATHER HIGH-HEEL MULES DETAILS, ZARA, 35.95 EUR

Δες το εδώ

MULES WITH METHACRYLATE HEEL DETAILS, ZARA, 19.99 EUR

 

 

TAGS