Τα jeans που έχω φορέσει στη ζωή μου είναι τόσα πολλά που δεν μπορώ να τα μετρήσω.

Με ακολούθησαν σε κάθε ηλικία και κάθε μόδα και προσαρμόστηκαν σε εμένα και στις τάσεις.

Το denim, το ύφασμα των jeans είναι ευέλικτο, άνετο και ανθεκτικό, ενώ αποτελεί βάση για μοναδικούς πειραματισμούς και για αυτό το λόγο δεν βρέθηκε ποτέ εκτός μόδας.

Αν κάποιος ξέρει το denim και τα jeans απ’έξω και ανακατωτά, αυτός δεν είναι άλλος από τα Marks & Spencer που από το 1957 παράγουν και σχεδιάζουν jeans που παρακολουθούν ή και δημιουργούν τις τάσεις της μόδας και το σύγχρονο ξεχωριστό στυλ.

Με αυτή την προϊστορία, τα Marks & Spencer έκαναν ένα ακόμα βήμα και διοργάνωσαν στις 4 Οκτωβρίου το “Jeanious Denim Day” (το πιασες; Jeans… Jeanious (Genius) = ιδιοφυία!).

Τα M&S σχεδιάζουν jeans από το 1957

Μας κάλεσαν μαζί με άλλους δημοσιογράφους, fashion editors, fashion bloggers & στυλίστες για να γνωρίσουμε την νέα συλλογή denim της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ’16  αλλά και για να πειραματιστούμε με τα 8 διαφορετικά γυναικεία denim styles των M&S και τα χαρακτηριστικά κομμάτια ανδρικών denim.

Αφού μάθαμε για τις καινοτόμες τεχνολογίες που η Marks & Spencer εξελίσσει γύρω από το denim, (Ναι! Είναι γεγονός που το νιώθεις όταν φοράς τα τζιν της M&S), έφτασε η ώρα να δημιουργήσουμε τέχνη! Και όταν λέμε για τέχνη, εννοούμε να διαλέξουμε το τζιν μας και να το κάνουμε μοναδικό μέσα από την άποψή μας για τη μόδα αλλά και με τις συμβουλές της ομάδας M&S που βρίσκεται πίσω από τη fashion πλευρά της εταιρίας.

Μαζί και με την ομάδα της Pansik, η οποία και φιλοξένησε το event στους χώρους της σχολής, μπήκαμε στο workshop και ξεφύγαμε εντελώς.

Φτιάξαμε μοναδικά τζιν κομμάτια με patches & τρουκς, άλλα υφάσματα, δαντέλες και ethnic στοιχεία.

Το αποτέλεσμα; Mοναδικά & top fashion  δημιουργήματα τα οποία φαίνονται και στις φωτογραφίες και αποδεικνύουν ότι τα jeans θα είναι πάντα το πιο φιλικό στον χρήστη ρούχο και λόγω της αντοχής του αλλά και επειδή μας αφήνει να το κάνουμε δικό μας αποκαλύπτοντας την Jeanious πλευρά του χαρακτήρα μας!

TAGS