Σύμφωνα με πρόσφατες παγκόσμιες έρευνες, το 2017 το κόστος ενός μέσου γάμου ανήλθε στις 35.000 δολάρια. Το νούμερο κάνει τους περισσότερους από εμάς να ιδρώνουν και την ιδέα του να φτάσουμε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας σίγουρα μία πολύ πιο δύσκολη απόφαση.

Και κάπου εδώ μπαίνουν στα πράγματα τα H&M για να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο απλά και την ζωή μας χωρίς αμφιβολία αρκετά πιο εύκολη. Η αλήθεια είναι πως το νυφικό, παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της μεγάλης μέρας, είναι ένα ρούχο που θα παραμείνει για πάντα κρεμασμένο στη ντουλάπα μας, αναξιοποίητο παρά τις χιλιάδες ευρώ που θα έχουμε πληρώσει για να το αποκτήσουμε.

Πολλές επιλέγουν την λύση της ενοικίασης, αν όμως θέλεις να έχεις το δικό σου φόρεμα τώρα μπορείς να το αγοράσεις πολύ οικονομικά από τη νέα σειρά νυφικών φορεμάτων από την μεγάλη βρετανική αλυσίδα ένδυσης, σε τιμές που ξεκινούν από τα 60 ευρώ και δεν ξεπερούν τα 200. 

Τα νέα νυφικά των H&M έκαναν μόλις θεαματική εμφάνιση στο ιντερνετικό κατάστημα της εταιρίας ενώ μία πλήρης σειρά και για τις καλεσμένες αλλά και για τις παρανύμφους είναι επίσης διαθέσιμη.

Ο γάμος πιο οικονομικός απ' όσο θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς.

Δες το εδώ

Long Lace Dress $249

Δες το εδώ

Ruffle-trim Mesh Dress $199

Δες το εδώ

Long Lace Dress $129

Δες το εδώ

Short Lace Dress $59.99

 

 

 

TAGS