Την στιγμή που τα πάντα στην μόδα μεγαλώνουν επικίνδυνα - oversized ρούχα, statement σκουλαρίκια, τεράστια βραχιόλια, τσάντες ταξιδίου για καθημερινή χρήση - τα γυαλικά ηλίου «παθαίνουν» το ακριβώς αντίθετο.

Οι γυναίκες με το πιο ψαγμένο και ενημερωμένο στυλ του πλανήτη, ήδη από πέρυσι έχουν πλημμυρίσει το Instagram με αμέτρητες φωτογραφίες στις οποίες τις βλέπουμε να ποζάρουν με μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου, βγαλμένα από τις σαγηνευτικές δεκαετίες του '50 και του '60. 

Η Bella Hadid, η Κentall Jenner, η Rihanna, η Zoe Kravitz, αλλά και η μικρή και πολύ ταλαντούχα Millie Bobbie Brown, από το Stranger Things, είναι μερικά από τα φρέσκα και hot πρόσωπα που ήδη από πέρυσι πήγαν παντού με τα ξεχωριστά και τσαχπίνικα "cat eye", στρογγυλά, πολυγωνικά, μικροσκοπικά, απ΄όπου κι αν προέρχονται, γυαλιά ηλίου τους παραδίνοντας, από πολύ πριν όλοι εμείς οι υπόλοιποι το πάρουμε χαμπάρι τι ακριβώς συνέβαινε, μαθήματα στυλ.

Μισός χρόνος έχει περάσει από το προηγούμενο καλοκαίρι και πλέον είναι βέβαιο πως αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα γυαλιά ηλίου τη σεζόν που έρχεται.

 

DropOne now @kendallandkylie

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

 

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

H Millie Bobbie Brown.
H Rihanna.

 

Small Cat Eye Fashion Sunglasses, £12, ASOS
Le Specs & Adam Selman, The Last Lolita Cat-Eye Acetate Sunglasses, £75, Net-a-Porter

 

Oval Flat Lenses, £127, Ray Ban
Purple Honey Sunglasses by Quay x Kylie Jenner, £55, Topshop

 

Red Thin Retro Sunglasses, £10, Pretty Little Thing

 

TAGS