Τα Marks & Spencer προτείνουν δροσερά φορέματα και κολακευτικές ολόσωμες φόρμες, για κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

Είτε είστε λίγες μέρες μακριά από την επιβίβαση προς κάποιον καλοκαιρινό προορισμό είτε έχετε επιστρέψει και σχεδιάζετε σύντομες αποδράσεις τα σαββατοκύριακα, η High Summer συλλογή των Marks & Spencer σας εγγυάται ότι θα απολαύσετε το καλοκαίρι που τελείωνει με κομψότητα και άνεση, αλλά θα «περάσετε» και στα ντυσίματα του φθινοπώρου με εξαιρετικό στυλ.

Ανακαλύψτε τώρα τις φρέσκες προτάσεις, επιλέξτε μεταξύ της μεγάλης ποικιλίας σε δροσερά φορέματα και κολακευτικές ολόσωμες φόρμες και απογειώστε την εμφάνιση σας σε κάθε περίσταση.

Ανακαλύψτε την High Summer συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr.

Σχετικά με τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 136 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία με πάνω από 1.000 καταστήματα. Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1990 και σήμερα διαθέτουν 26 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.). Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS