Ακόμα και αν λατρεύουμε τα λαμπερά, βραδινά ρούχα και αξεσουάρ, η αλήθεια είναι ότι αυτόν το χειμώνα μάλλον δεν θα μας δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες να τα φορέσουμε. Ίσως λοιπόν προσθέσουμε ένα-δύο νέα κομμάτια αυτής της κατηγορίας στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά κυρίως θα επενδύσουμε σε αγορές που φοριούνται άνετα εντός και εκτός σπιτιού, αναπαυτικές, ζεστές και ευέλικτες.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και τα ζεστά πλεκτά, που σε γενικές γραμμές η επιλογή τους ακολουθεί δύο βασικούς κανόνες: Είτε διαθέτουμε αρκετά χρήματα για ένα πολυτελές κομμάτι, είτε καταφεύγουμε σε μια πιο οικονομική αγορά, η οποία ωστόσο μπορεί να δείχνει πολυτελής αν π.χ. κινείται σε μίνιμαλ γραμμές, διακριτικά τυπώματα και χρώματα.

Οι πιο εντυπωσιακές προτάσεις είναι ασφαλέστερες όταν φέρουν επώνυμη υπογραφή. Ακόμα, ωστόσο, και αν αγοράσουμε ένα πουλόβερ από τα Zara, μπορούμε πάντα να το αναζητήσουμε από τις υψηλότερης ποιότητας σειρές του brand. Σταθερή αξία είναι όσα πλεκτά περιέχουν πολυτελή νήματα όπως μοχέρ και κασμίρι.

Δες έξι πουλόβερ που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Πλεκτή μπλούζα oversized κασμίρι, www.zara.com, 99,95 EUR

Δες το εδώ

Πουλόβερ από ultrasoft cashmere, gr.falconeri.com, 149,00 €

Δες το εδώ

Πουλόβερ με ψηλό γιακά από μαλλί και κασμίρι, www.massimodutti.com, 59.95 €

Δες το εδώ

Μεταλλιζέ κάρντιγκαν M Missoni, www.harveynichols.com, €‌655.00

Δες το εδώ

Πουλόβερ με φουσκωτούς ώμους, shop.mango.com, 29,99 €

Δες το εδώ

Δίχρωμο πλεκτό Helmut Lang, www.net-a-porter.com, €445

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS