Τα florals είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στα prints και στις τάσεις. Και φέτος κυριαρχούν και παίρνουν έναν χαρακτήρα πιο δυναμικό.Εκτός από φρεσκάδα, τα φετινά άνθη της στυλιστικής άνοιξης χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό γιατί μην ξεχνάς πως πρόκειται για τα πλέον πληθωρικά prints.

 

Στην full skirt

Mακριά και αρκετά boho, η floral φούστα είναι ότι πιο cool μπορείς να διαλέξεις για τις all day εμφανίσεις σου, ιδανικά συνδυασμένη με sneakers για ένα πιο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Στην κλασική καπαρντίνα

Μην φοβηθείς να συνδυάσεις floral prints στην μεγάλη επιφάνεια μιας καπαρντίνας, αρκεί να μείνεις πιστή στον χρωματικό συγχρονισμό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Στο παντελόνι σε ίσια γραμμή

Tο τόσο επίκαιρο floral παντελόνι σε ίσια γραμμή δείχνει υπέροχο με ένα απλό T- shirt ή πουκάμισο το πρωί ενώ το βράδυ με sexy μονόχρωμο τοπ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Στο τοπ με τα φουσκωτά μανίκια

Τα ανθισμένα μοτίβα μπορούν να συνταξιδέψουν με ακόμη ένα μεγάλο trend της εποχής, τα ογκώδη φουσκωτά μανίκια. Το ιδανικό ταίρι τους είναι τα τοπ σε σκούρους τόνους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Σε συνδυασμό με ένα άλλο print

Αυτό το look απευθύνεται σε γυναίκες με οξυμένη αίσθηση του στυλ και πολλή αυτοπεποίθηση. Δυο διαφορετικά μοτίβα μπορούν να συνδυαστούν αρκεί να έχεις τόλμη και διάθεση για πειραματισμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS