Το καλοκαίρι δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Ανάγκη για ξεκούραση, ανεμελιά, ήλιο και θάλασσα. Σε αυτό το μοτίβο κινείται και η συλλογή Charnières Sigma YANNIS SERGAKIS η οποία ήρθε για να μας θυμίσει ότι τα διαμάντια μπορεί να θεωρούνται πολυτέλεια, αλλά παράλληλα μπορούν να «ντύσουν» την καθημερινότητά μας με τον πιο όμορφο και κομψό τρόπο. 

Tα βραχιόλια Sigma, ένα κορδόνι με διαμάντια και χρυσό, γίνονται το σύμβολο της ανεπιτήδευτης κομψότητας, με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι. Κορδόνια από τα τρία διαφορετικά χρώματα - μπεζ της άμμου, γαλάζιο και χακί - και στοιχεία σε τρία σχέδια με λευκά ή μαύρα διαμάντια συνδυάζονται αρμονικά ώστε να συνοδεύσουν με διακριτικότητα και παράλληλα κομψότητα τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. 

Κορδόνια από τα τρία διαφορετικά χρώματα - μπεζ της άμμου, γαλάζιο και χακί - και στοιχεία σε τρία σχέδια με λευκά ή μαύρα διαμάντια συνδυάζονται αρμονικά ώστε να συνοδεύσουν με διακριτικότητα και παράλληλα κομψότητα τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. 

Ένα ή και περισσότερα βραχιόλια μαζί θα μας συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην παραλία, στην βόλτα μας κάτω από το λαμπερό φως, πίνοντας το ποτό μας. Τα διαμάντια διατηρούν τη λάμψη τους και φορεμένα απλά γίνονται το κόσμημα του καλοκαιριού, που θα διατηρήσει τις αναμνήσεις και θα συγκρατήσει την ενέργεια που δημιουργεί το μοναδικό, ελληνικό καλοκαίρι.

Τα βραχιόλια είναι διαθέσιμα online, στο www.yannissergakis.com, στο Flagship Store [Βαλαωρίτου 5 ,T. 210 3630041] και σε επιλεγμένους stockists:

Ύδρα YS Corner –  Speak Out

Mύκονος SOHO-SOHOALEMAGOU

SOHO-SOHOKALESMA

Santa Marina Resort + Spa

Αντίπαρος More Than This

Σπέτσες SOHO-SOHOSPETSES

Σύρος Hydora Concept Store

Τήνος Karybu Concept Store

Κρήτη Apoella DAIOS COVE

Χαλκιδική Apoella Sani

Μεσσηνία Apoella Costa Navarino

Θεσσαλονίκη LINK

Γλυφάδα Maria Skaza Special Edition Jewellery

Βουλιαγμένη Benaki Museum Pavilion Four Seasons Astir Palace

Andalusia Apoella IKOS Hotel

TAGS