Ως μια σύγχρονη Μητέρα Φύση, περιτριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση, με το  ζεστό φως να την αγκαλιάζει και να τη φωτίζει, η Ιταλίδα τοπ μόντελ Bianca Balti, ήδη πρέσβειρα της μάρκας Yamamay για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, μας προτρέπει, με τη μοναδική ενέργεια και ζωντάνια της, να οραματιστούμε το μέλλον, με νέες δυνατότητες και ορίζοντες. Μια έκρηξη της ανοιξιάτικης άνθησης είναι το υπόβαθρο των εκστρατειών που δημιούργησε ο Αμερικανός φωτογράφος Max Abadian για να υπογραμμίσει, και πάλι, τον σημαντικό ρόλο που παίζει η Φύση στη ζωή μας. 

Με τη Ανοιξιάτικη Συλλογή 2021 η Yamamay συνεχίζει την αειφόρο πορεία της, παράγοντας σημαντικό έργο  μέσω των συλλογών της, όπως οι νέες σειρές από ανακυκλωμένες ίνες, που φοριούνται από την Bianca Balti: Eco Cotton (υφάσματα από 95% οργανικό βαμβάκι), Eco Daily Πιτζάμες (υφάσματα από 60% ίνες μπαμπού και 33% οργανικό βαμβάκι), Eco Hope (δαντέλα από 43% ανακυκλωμένες ίνες), Eco Faith (υφάσματα από 77% ανακυκλωμένες ίνες και σατέν από 43% ανακυκλωμένες ίνες), Eco Faith II (τούλι από 94% ανακυκλωμένες ίνες) και Eco Tropical Garden (σατέν από 43% ανακυκλωμένες ίνες). Μερικά από τα κομμάτια αυτών των σειρών έχουν τυπωθεί με τη χρήση ψηφιακής εκτύπωσης που μειώνει την κατανάλωση νερού και τις εκπομπές CO2.

Με τη Ανοιξιάτικη Συλλογή 2021 η Yamamay συνεχίζει την αειφόρο πορεία της, παράγοντας σημαντικό έργο  μέσω των συλλογών της, όπως οι νέες σειρές από ανακυκλωμένες ίνες, που φοριούνται από την Bianca Balti

Και στα 603 καταστήματα της Yamamay ανά τον κόσμο οι σειρές από ανακυκλωμένες ίνες έχουν ειδική θέση στις βιτρίνες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από βιώσιμα διακοσμητικά υλικά: FSC (Forest Stewardship Council) ψηφιακά τυπωμένο χαρτί, μελάνια νερού και κόλλα. Κατά συνέπεια, στο τέλος της σεζόν όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά θα μπορούν να ανακυκλωθούν ή / και να απορριφθούν σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Η δέσμευση όμως της­­ Yamamay για ένα βιώσιμο μέλλον δεν περιορίζεται στην παραγωγή των συλλογών της και στις βιτρίνες της. Το brand έχει συντάξει ένα μανιφέστο στο οποίο περιγράφονται οι τρεις τομείς δράσης σχετικά με τη βιώσιμη πορεία της:

PLANET: Δράσεις που στοχεύουν στην προστασία και διαφύλαξη κάθε πτυχής του περιβάλλοντος.

ΠΡΟΪΟΝ: Μελέτη και έρευνα υλικών, καινοτόμα σχέδια, ανάλυση του κύκλου ζωής των συλλογών και προσδιορισμός της αποτελεσματικότητάς τους, πιστοποιήσεις.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ: Φροντίδα για τους ανθρώπους, καταναλωτές και όλους όσοι συμμετέχουν στην αλυσίδα παραγωγής.

To ειδικά επιλεγμένο hashtag, #yamamayforthefuture, θα εμφανίζεται σε όλα τα οικολογικά προϊόντα της Yamamay με την πάροδο του χρόνου, ώστε να χαρακτηρίζουν τη βιώσιμη πορεία της.

Δες τη νέα συλλογή Yamamay, φορεμένη από το μοντέλο Bianca Balti:

Δες το βίντεο της νέας συλλογής:

Info

Ανακάλυψε περισσότερα στο yamamay.com

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS