Ταξιδεύοντας σε διαφορετικές χώρες του κόσμου δε γίνεται να μην παρατηρήσεις τις χαρακτηριστικές ιδιαιτερότητες στο στυλ των γυναικών. Τις χρυσές αλυσίδες γύρω από τους λαιμούς των εκλεπτισμένων Γαλλίδων, τα δερμάτινα loafers στα πόδια των Ιταλίδων, τα σανδάλια χωρίς καλσόν στις Αγγλίδες που κρυώνουν, αλλά δε λένε να εγκαταλείψουν τα κάλη για τον πόνο. 

Ακόμα και στα sneakers υπάρχει διαχωρισμός με κάποιες χώρες να λατρεύουν τα Nike (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) και άλλες να ψηφίζουν με τρέλα τα Adidas (Μεγάλη Βρετανία), ωστόσο υπάρχουν μερικά πραγματικά κλασικά αθλητικά παπούτσια που πρωταγωνιστούν στο casual στυλ των γυναικών σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρεθείς σαν σταθερές αξίες που δεν είναι ποτέ βαρετές και ποτέ δεν ξεπερνιούνται.

Αυτή είναι η διαχρονικότητα του διάσημου sneaker Cortez της Nike, το οποίο σύμφωνα με τα στατιστικά της Google (αν δεν πιστέψουμε το ίντερνετ, τότε ποιον θα πιστέψουμε) είναι τα πρώτα σε πωλήσεις αθλητικά παπούτσια σε Αμερική, Ιαπωνία και Γαλλία. 

Τρανταχτό παράδειγμα που ένα item ξεπερνά κατά πολύ τις τάσεις και τα τρεντ που έρχονται και φεύγουν με ταχύτητα αστραπής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Nike Cortez Sneakers ($70)

Δες το εδώ

Nike Cortez Sneakers ($100)

 

 

 

 

TAGS