Συνηθίζουμε να λέμε, πως η "συνταγή της επιτυχίας" για ένα κομψό σύνολο είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολα με τα basic κομμάτια της συλλογής μας, τα οποία μάλιστα θα λειτουργήσουν ως καμβάς. Τα χρώματα που θα χρωματίσουν αυτόν τον καμβά, δηλαδή το σύνολο μας είναι τα αξεσουάρ. Τσάντες, παπούτσια, κασκόλ, μαντήλια και καπέλα γίνονται πολύτιμα όπλα για κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα, αφού τη βοηθούν να πειραματιστεί με το στιλ της και να δημιουργήσει διαφορετικούς συνδυασμούς. 

Ειδικά τους μήνες του φθινοπώρου και στη συνέχεια του χειμώνα, τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι των looks μας. Εκτός από το γεγονός πως κάνουν κάθε εμφάνιση πιο όμορφη και ξεχωριστή, μας προστατεύουν από τη χαμηλή θερμοκρασία. Ένα μονόχρωμο ή εμπριμέ κασκόλ, ένα fedora hat ή ένας μπερές, ένα μαντήλι. Όλα αυτά είναι τα αξεσουάρ που χρειάζεται να έχει μία γυναίκα με ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. 

Ένα μονόχρωμο ή εμπριμέ κασκόλ, ένα fedora hat ή ένας μπερές, ένα μαντήλι. Όλα αυτά είναι τα αξεσουάρ που χρειάζεται να έχει μία γυναίκα με ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. 

Φέτος μάλιστα, ένα νέο και κάπως διαφορετικό αξεσουάρ που έχουν ήδη αγαπήσει οι fashion experts. Ο λόγος για τα collars, ένα αξεσουάρ που μοιάζει με αποσπόμενο κολάρο και μπορείς να το προσφέρεις στις μπλούζες σου, δίνοντας το εφέ του γιακά. 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: PixeIFormula

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS