Πέντε διαφορετικές τσάντες και μία ζώνη αποτελούν την Suite C, τη νέα σειρά της Elisabetta Franchi, που αποπνέει ρομαντικό και κομψό στυλ. Με γνώμονα την κομψή και θηλυκή σχεδίαση, σήμα κατατεθέν του brand, η οποία αντικατοπτρίζεται και στα χρώματα που το συμβολίζουν, μαύρο, βανίλια και ροζ-καφέ η Elisabetta Franchi επιχειρεί να συνδυάσει «θηλυκότητα» και «κομψότητα» και το καταφέρνει! Οι τσάντες είναι διαθέσιμες σε πέντε διαφορετικά μεγέθη για κάθε στιγμή της ημέρας και μια ζώνη με λογότυπο. Ολόκληρη η σειρά είναι διακοσμημένη με χάλκινο χρυσό, επιμεταλλωμένες λεπτομέρειες και το λογότυπο της επωνυμίας που αποτελείται από πλεκτή μικρο-αλυσίδα συνδυασμένη με βελούδο νάπα effect, υλικό.

Ολόκληρη η σειρά είναι διακοσμημένη με χάλκινο χρυσό, επιμεταλλωμένες λεπτομέρειες και το λογότυπο της επωνυμίας που αποτελείται από πλεκτή μικρο-αλυσίδα συνδυασμένη με βελούδο νάπα effect, υλικό.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Elisabetta Franchi shop-in-shop στο Eponymo Golden Hall, στα Eponymo stores και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δες τα σχέδια παρακάτω: 

 

TAGS