Η εποχή αλλάξει, αυτό σημαίνει κι ο τρόπος που ντυνόμαστε. Τα ζεστά ρούχα παραδίδουν σιγά- σιγά τη σκυτάλη στα ανάλαφρα και δροσερά, κι αυτό ισχύει και για τα κομμάτια που φοράμε στο σπίτι. Έτσι, μετά από μία χρονιά στην οποία τα σετ φόρμας έγιναν η απόλυτη επιλογή στα looks ...κατ’ οίκον, η στιγμή έφτασε για να βγουν ξανά από τη ντουλάπα τα house dresses για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ο όρος «house dresses», δηλαδή φορέματα για το σπίτι, συνδυάζεται με την άνεση και την ευκολία και περιγράφει όλα εκείνα τα casual φορέματα που θυμίζουν νυχτικό, ενώ συχνά διαθέτουν ρομαντικές λεπτομέρειες. Φορέματα σε αέρινες γραμμές ή φουσκωτά, συνήθως σε μίντι ή μάξι μήκος, αλλά και μίνι, με puff sleeves, με off-the -shoulder λαιμόκοψη ή με τιράντες, με πολλά επίπεδα (tiered) στη φούστα ή βολάν στα τελειώματα, έρχονται στα πιο ανάλαφρα και άνετα υφάσματα όπως λινό, βαμβάκι ή μετάξι.

Φορέματα σε αέρινες γραμμές ή φουσκωτά, συνήθως σε μίντι ή μάξι μήκος, αλλά και μίνι, με puff sleeves, με off-the -shoulder λαιμόκοψη ή με τιράντες, με πολλά επίπεδα (tiered) στη φούστα ή βολάν στα τελειώματα, έρχονται στα πιο ανάλαφρα και άνετα υφάσματα όπως λινό, βαμβάκι ή μετάξι.

Συνδυάζονται ιδανικά με τα slippers και τα σανδάλια σας, και βεβαίως είναι τόσο κομψά που με διάφορους συνδυασμούς σε παπούτσια κι αξεσουάρ, μπορείτε να τα φορέσετε κι εκτός σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar 

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: Rocky Barnes

TAGS