Αν πριν από ένα μήνα γιορτάζαμε απλά την άφιξη του καλοκαιριού, τώρα διανύουμε τον μήνα που ξεκινούν για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές- ή έστω, οι τακτικές καλοκαιρινές εξορμήσεις. Διακοπές, λοιπόν, σημαίνει πολλά πράγματα, ανάμεσά στους ανεμελιά και χαλάρωση στο ντύσιμο, χωρίς ωστόσο να ξεχνάμε το στιλ. Το στιλ των διακοπών έχει, εξάλλου, τους δικούς του κανόνες και μπορεί αυτοί να μην είναι τόσο αυστηροί - όπως αυτοί για παράδειγμα του office style-, όμως είναι εξαιρετικά χρήσιμοι αν θέλετε να συνδυάσετε ευελιξία και κομψότητα στις εμφανίσεις σας. 

Το στιλ των διακοπών έχει, εξάλλου, τους δικούς του κανόνες και μπορεί αυτοί να μην είναι τόσο αυστηροί - όπως αυτοί για παράδειγμα του office style-, όμως είναι εξαιρετικά χρήσιμοι αν θέλετε να συνδυάσετε ευελιξία και κομψότητα στις εμφανίσεις σας. 

Παπούτσια στις διακοπές

Με τις διακοπές να πλησιάζουν και τις βαλίτσες σας να περιμένουν να γεμίσουν, μια βασική απορία είναι αυτή που αναρωτιέται: "ποια παπούτσια θα πάρω μαζί".  Το τι θα πάρετε γενικά μαζί σας στη βαλίτσα των διακοπών, αποτελεί απόφαση στην οποία θα πρέπει να συνυπολογίσετε διάφορες παραμέτρους: το είδος των διακοπών που έχετε επιλέξει, τη διάρκεια, τα καταλύματα και τον τρόπο που διασκεδάζετε. Αν, για παράδειγμα, σας αρέσει η περιπέτεια και οι διαρκείς εξορμήσεις στη φύση στη διάρκεια των διακοπών σας, ή και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να διανυκτερεύσετε κάτω από τα αστέρια σε μία σκηνή, χρειάζεστε άλλου είδους ένδυση και υπόδηση απ' αυτή που θα επιλέξετε αν το στιλ σας είναι αυτό της jetsetter που της αρέσει να καταλύει σε ξενοδοχεία με υπέροχη θέα και να απολαμβάνει τα κοκτέιλ της δίπλα σε μία πισίνα ή σε ρομαντικά μπαράκια σ' ένα νησί.   

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS