ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα 5 πιο ενημερωμένα value for money e-shops της αγοράς

Οι πιο προσιτοί διαδικτυακοί προορισμοί δεν έχουν ωράριο λειτουργίας εξασφαλίζοντάς μας μοναδικές επιλογές για απαράμιλλο στυλ σε προσιτές τιμές.

Τα 5 πιο ενημερωμένα value for money e-shops της αγοράς

“Το πρωί πριν τη δουλειά πρόλαβα και ξέκλεψα μισή ώρα στο σπίτι για να αγοράσω επιτέλους εκείνο το νέο ζευγάρι μποτάκια που χρειαζόμουν για κάθε μέρα και δεν έπαιρνα ποτέ την απόφαση να πάω να πάρω” ή αλλιώς με το απλό πάτημα ενός κουμπιού έχουμε πλέον τη δυνατότητα εδώ και πολύ καιρό να αποκτήσουμε όλα εκείνα τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα που λείπουν από τη γκαρνταρόμπας μας χωρίς κόπο και χαμένο χρόνο στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Τα πιο ενημερωμένα value for money e-shop που βρίσκονται στη λίστα μας δεν παραδίδουν μόνο μαθήματα διασκεδαστικού online shopping αλλά λειτουργούν πλέον και σαν άλλα διαδικτυακά περιοδικά που με μία απλή περιήγηση στο διαδικτυακό τους χώρο ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, για τους διάσημους που φορούν τις δημιουργίες τους ή παραπλήσιες αυτών ακόμα και για τα best sellers της αγοράς που σίγουρα κανένας πωλητής δεν θα σπεύσει να σε ενημερώσει στη φούρια του shopping Σαββάτου.

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά οι πιο αγαπημένες high street fashion αλυσίδες όπως τα Zara, τα Mango και τα Pull&Bear που ναι μεν μπορείς να επισκεφτείς τα καταστήματά τους στην Ελλάδα για αγορές σίγουρα όμως δεν θα μπορείς να βρεις κάποια από τα κομμάτια που είναι διαθέσιμα αποκλειστικά online. Εκτός αυτών τα e-shops με παγκόσμια εμβέλεια που ακούν στα γνώριμα πλέον ονόματα Asos και Topshop συμπληρώνουν τη λίστα την top 5 λίστα διεκδικώντας επάξια δύο θέσεις καθώς η ποικιλία τους και ο all season χαρακτήρας τους ξεφεύγει για λίγο από τα στενά όρια ενός καταστήματος με βάση την Αθήνα όπου δεν είναι και πολύ εύκολο να αγοράσεις αξεσουάρ και είδη out of season. Έχεις ψάξει ποτέ για μαγιό το χειμώνα ή για μπότες το καλοκαίρι; Σχεδόν αδύνατο, κι όμως οι ανάγκες μας ή οι επιθυμίες μας δεν χρειάζεται να περιοριστούν ανάμεσα στις χιλιάδες επιλογές ενός online καταστήματος.

1. Zara.com

Τα 5 πιο ενημερωμένα value for money e-shops της αγοράς

Δεν χρειάζονται συστάσεις. Εδώ μπορείς να βρεις εκτός από τις συλλογές που είναι διαθέσιμες στα καταστήματα και κάποια επιπλέον κομμάτια που έχουν αποσυρθεί από τα ράφια αλλά όχι και από τη μόδα και έχουν φωλιάσει καλά στο μυαλό από τον προηγούμενο μήνα που τα είδες στην βιτρίνα. Τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις online και να φτάσουν στην πόρτα του σπιτιού σου σε μία οικολογική συσκευασία.

2. shop.mango.com

Τα τελευταία χρόνια έχει αναδυθεί σχεδόν από τις στάχτες του, έχει βελτιώσει πολύ την ποιότητά του και έχει λανσάρει online καμπάνιες που θέλουμε να ταυτιστούμε με μιας με τι ς πρωταγωνίστριες και να φορέσουμε κι εμείς εκείνη την μπλε ολόσωμη φόρμα με τα μποτάκια μας το ίδιο stylish όσο και στην καμπάνια. Μην παραλείψετε να ρίξετε και μια ματιά στην πιο exclusive συλλογή τους με μοναδικά κομμάτια που θα βρείτε στην κατηγορία “Premium” και φυσικά στις σχεδόν non stop προσφορές που διατίθενται online.

3. Pull&bear.com

Casual κομμάτια, ενδιαφέρουσα συλλογή παπουτσιών και άκρως προσιτές τιμές. Ένα ακόμη μέλος του Iσπανικού κολοσσού της Inditex που σημειώνει τεράστια επιτυχία τόσο σε νεαρό και και σε ενήλικο αγοραστικό κοινό. Ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας για να επιλέξετε να ψωνίστε online είναι η εθιστική μυρωδιά των υποφωτισμένων καταστημάτων τους (στα πρότυπα των μοναδικά αρωματισμένων μπουτίκ Abercrombie&Fitch). Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη!

4. Asos.com

Φορέματα, φούστες, αξεσουάρ, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, είδη ταξιδιού, αποκριάτικα, βραδινά φορέματα, αντρικά ή γυναίκεια αυτό το e-shop τα έχει όλα και σε αφθονία. Χρόνο να έχετε να ψάξετε και η ιδανική επιλογή θα ανακαλυφθεί με μιας στην οθόνη του υπολογιστή σας. Έξτρα info: μόλις λάνσαρε και συλλογή από νυφικά.

5. Topshop.com

Δεν πρόκειται απλά για μία Βρετανική μπουτίκ αλλά για ένα brand όπου μπορείς να βρεις από παστέλ marshmallows μέχρι ένα total outfit επιλεγμένο από μια editor της Vogue καθώς το Topshop εκτός από high street fashion αλυσίδα συμμετέχει με τη συλλογή Unique στην Εβδομάδα Μοδας του Λονδίνου και σε πληθώρα events και σχετικές διοργανώσεις. Εδώ θα βρεις τόσο casual όσο και πιο βραδινά κομμάτια με Λονδρέζικο αέρα.

Read Next

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

Περισσότερα από

Μόδα

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

22 Απρ 2024

Λουλούδια, χρώματα και λάμψη: Η Αντιγόνη Νεοφύτου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.

21 Απρ 2024

Μαρινιέρα + denim: Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο outfit της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να υιοθετήσουμε

20 Απρ 2024

Πήραμε μία γεύση από τα σανδάλια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ξαφνικά μύρισε καλοκαίρι και εμείς ήδη οργανώνουμε τη γκαρνταρόμπα της θερινής εποχής.

18 Απρ 2024

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με λευκό κοστούμι και εσπαντρίγιες

Το διαχρονικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη

17 Απρ 2024

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.