Ό,τι κι αν έχουμε πει κατά καιρούς ένα πράγμα είναι σίγουρο: ποτέ δεν θα σταματήσουμε να φοράμε τζιν παντελόνια. Όσο κι αν τα έχουμε βαρεθεί αρκετές φορές και όσο απλά και αναμενόμενα κι αν φαντάζουν σε ένα outfit παραμένουν το πιο διαχρονικό, το πιο δημοφιλές και το πιο ευκολοφόρετο παντελόνι στον κόσμο. Μπορεί στην εποχή του κορονοϊού, που οι περισσότερες ώρες της ημέρας κυλάνε μέσα στο σπίτι μας, τα ρούχα που αναζητούμε να έχουν την άνεση μίας φόρμας που φοριέται από την καρέκλα μέχρι το κρεβάτι και τον καναπέ, παράολα αυτά καμία γυναίκα δε μοιάζει να σκοπεύει να βγάλει τα τζιν από τη ντουλάπα της.

Και το ίνσταγκραμ το αποδεικνύει γιατί στην αρχή και αυτού του φθινοπώρου οι εικόνες που βλέπουμε από όλες τις μεγάλες, αλλά και τις μικρότερες πρωτεύουσες, της μόδας, είναι για άλλη μία φορά γεμάτος από ντένιμ. Για όσους, ωστόσο, θέλουν να βγάλουν κάποια συγκεκριμένα συμπεράσματα τα τζιν παντελόνια που πρόκειται να κυριαρχήσουν στα τέλη του 2020 και το 2021 έχουν κάποια πολύ κοινά χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

1. Είναι ίσια

Όλα δείχνουν πως ό,τι κι αν κάνουμε δεν πρόκειται να «δραπετεύσουμε» αυτή τη σεζόν από τα 90's που έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά. Και αν υπάρχει κάτι που καθιέρωσαν τα 90΄s στις ζωές μας αυτό ήταν η ίσια γραμμή στα τζιν παντελόνια. Φέτος θα είναι πιο επίκαιρα ακόμα και από τότε.

Δες το εδώ

& Other Stories Favourite Cut Jeans (£65)

Δες το εδώ

& Other Stories Favourite Cut Cropped (£65)

Δες το εδώ

Still Here Tate Crop High-Rise Straight-Leg Jeans (£260)

Δες το εδώ

Re/Done 70s Crop Boot High-Rise Straight-Leg Jeans (£260)

2. Είναι μπλε

Σίγουρα το μαύρο και το λευκό συνεχίζουν να παίζουν δυναμικά, αλλά αν υπάρχει ένα ντένιμ παντελόνι που θα επικρατήσει την περίοδο φθινόπωρο-χειμωνάς 2020-2021, αυτό είναι δίχως αμφιβολία το μπλε. Απλό, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, το μπλε τζιν, ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ ξεπλυμένο είναι ό,τι θα φορεθεί περισσότερο αυτή τη χρονιά.

Δες το εδώ

Slvrlake London Blue Cropped Straight-Leg Jeans (£305)

Δες το εδώ

Totême Studio Cropped Straight-Leg Jeans (£210)

Δες το εδώ

A.P.C. Martin High-Rise Stonewashed Straight-Leg Jeans (£190)

Δες το εδώ

AllSaints Ava Straight Jeans (£50)

3. Έχουν χαλαρή εφαρμογή

Μπορεί ένα τζιν παντελόνι να μην εφαρμόσει ποτέ γύρω από τη μέση μας με την ίδια χαλαρότητα που το κάνει μία βαμβακερή φόρμα, ωστόσο, φέτος τα skinny τζιν που «κολλάνε» στα πόδια έχουν ξεπεραστεί πέρα για πέρα. Όσο πιο άνετα και φαρδιά γύρω από τους γοφούς τόσο το καλύτερο.

Δες το εδώ

Arket Flared Cropped Jeans (£79)

Δες το εδώ

People Tree Ariel Wide Leg Jeans (£95)

Δες το εδώ

Raey Stride Wide-Leg Jeans (£165)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: