Τα 40 της χρόνια "έκλεισε" στις 9 Ιανουαρίου η Kate Middleton. Η δούκισσα του Cambridge είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και οι δημόσιες εμφανίσεις της γίνονται πάντα hot topics στα νέα της ημέρας. Η σύζυγος του Πρίγκιπα William, μάλιστα, έχει καταφέρει με τις στιλιστικές επιλογές της να δημιουργήσει τη δική της ενδυματολογική "σχολή" αναφορικά με το στιλ των royals και αν για κάτι έχει γίνει περισσότερο διάσημη είναι η επιλογή της να επαναλαμβάνει στα looks της τα κομμάτια που φιλοξενεί η γκαρνταρόμπα της. 

Είναι, επίσης, από τις "γαλαζοαίματες" που δεν μένουν μόνο σε ενδυματολογικές επιλογές που προέρχονται από οίκους υψηλής ραπτικής και luxury brands. Αντιθέτως, η Middleton κάνει συχνά τις αγορές της από τα αγαπημένα της high brands και στα outfits της συνδυάζει άψογα ακριβά με προσιτά οικονομικά κομμάτια

Είναι, επίσης, από τις "γαλαζοαίματες" που δεν μένουν μόνο σε ενδυματολογικές επιλογές που προέρχονται από οίκους υψηλής ραπτικής και luxury brands. Αντιθέτως, η Middleton κάνει συχνά τις αγορές της από τα αγαπημένα της high brands και στα outfits της συνδυάζει άψογα ακριβά με προσιτά οικονομικά κομμάτια. 

Από το 2010 οπότε και μπήκε επίσημα στη βασιλική οικογένεια μέχρι και σήμερα, η Kate Middleton έχει εξελίξει το στιλ της και έχει βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά της. Τα παρακάτω 10 styling tips είναι μερικά από αυτά που μας έχουν διδάξει οι εμφανίσεις της: 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS