Ποιο είναι το νούμερο ένα πράγμα που προσέχει κανείς στο ντύσιμο του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες; Σίγουρα αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους η απάντηση που θα πάρεις θα είναι πάνω-κάτω η ίδια: τα ρούχα που θα φορέσει να είναι τέτοια ώστε να μην φορτώνουν επιπλέον ζέστη στην πλάτη του. 

Συνεπώς items κατασκευασμένα από πολύ βαριά υλικά που προκαλούν ιδρώτα και κολλούν πάνω στο σώμα απορρίπτονται από την πρώτη στιγμή. Και είναι αλήθεια ότι ένα πολύ ζεστό υλικό ποτέ δεν υπήρξε τρεντ του καλοκαιριού - ακόμα και τα πλεκτά της άνοιξης είναι κατασκευασμένα από το πιο ελαφρύ, το πιο αεράτο νήμα.

Έλα όμως που φέτος όλα τα παραπάνω θα αλλάξουν ριζικά. Γιατί από τη στιγμή που ο μεγάλος οίκος Bottega Veneta προτείνει κάτι, η μόδα σταματά, ακούει και υιοθετεί. Η συνέχεα έγινε από τον οίκο Miu Miu και τον οίκο Loewe και σταδιακά μοιάζει να αντιγράφεται και από τις πιο μαζικές αλυσίδες μόδας. 

Ο λόγος για το δέρμα που βρήκε την προέκταση του χειμώνα και στα καλοκαιρινά μας ρούχα και δεν μιλάμε για τα παπούτσια ή τις τσάντες μας. Φορέματα, μακριές βερμούδες, ζιπ κιλότ και σορτσάκια αφήνουν πίσω την απλότητα των θερινών ενδυμάτων και γίνονται, αν μη τι άλλο, πιο πολυτελή από ποτέ. Όσο άβολα κι αν φαντάζουν σε μία πρώτη επαφή με το μάτι.

Πιθανότατα να είναι και όταν τα φοράς. Το βέβαιο είναι ότι δείχνουν εντυπωσιακά και κοσμοπολίτικα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

H&M Imitation Leather Jacket (£50)

Δες το εδώ

& Other Stories Oversized Leather Shirt Dress (£299)

Δες το εδώ

MSGM V-Neck Faux-Leather Midi Dress ( £465) £232

Δες το εδώ

Materiel Color-block faux leather midi skirt ( £475) £237

 Δες το εδώ

Bottega Veneta Cutout Patent-Leather Midi Dress (£2640)

Δες το εδώ

16Arlington Fonda Leather Pencil Skirt ( £595) £417

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS