Και ενώ ο κόσμος της μόδας αναζητά συνέχεια καινούργιους τρόπους για να κάνει τα ρούχα που φοράμε περισσότερο διαχρονικά και βιώσιμα, έτσι έστω να αφήνουν πολύ μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη, οι καταναλωτές παγκοσμίως έχουν αρχίσει να κατανοούν όλο και πιο πολύ την απόλυτη ανάγκη για πιο ουσιαστικές αγορές, αποβάλλωντας σταδιακά την μανία τους για τις τάσεις και τα τρεντς.

Ίσως, βέβαια, μέσα σε όλη αυτή την υγιή κατάσταση οι τάσεις να είναι τελικά εκείνες που καταφέρνουν να προσαρμοστούν καλύτερα και πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο, αφού σιγά-σιγά παύουν να αφορούν (στις πλειοψηφία τους) αναλώσιμες λεπτομέρειες και ανούσια χαρακτηριστικά και γίνονται και οι ίδιες πιο κλασικές και διαχρονικές, αφουγκραζόμενες τις απαιτήσεις της εποχής μας.

Κάπως έτσι, φέτος το καλοκαίρι η «μπλούζα» που θα αγαπήσουμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη δεν έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο σχέδιο κάποιας μεγάλης εταιρίας ή με κάποιο χαρακτηριστικό που σήμερα θα αγαπήσουμε και του χρόνου θα ξεχάσουμε εντελώς. Είναι ένα κομμάτι που υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και το οποίο φορέθηκε με τρέλα σαν τοπ την δεκαετία του '90. Συγκεκριμένα, celebrities όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου ή η Τζένιφερ Άνιστον το λάτρεψαν και το έκαναν statement και τώρα που το ξαναβλέπουμε φορεμένο με αυτόν τον τρόπο δεν γίνεται να μην τις φέρουμε στο μυαλό μας.

Μιλάμε για το κλασικό γιλέκο, σε μεσάτη ή oversized γραμμή που φέτος έχει βαλθεί να αντικαταστήσει όλα τα απλά, καθημερινά τοπ που υπάρχουν στην ντουλάπα μας. 

Το ίνσταγκραμ το αποθεώνει ήδη και εμείς ανυπομονούμε να το φορέσουμε γιατί εκτός από διαφορετικό, σούπερ στιλάτο και διαχρονικό είναι παράλληλα και εκείνη η λεπτομέρεια στο ντύσιμο μας που αρκεί για να στρέψει τα βλέμματα πάνω μας,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

Mango Slim Button Vest (£36)

Δες το εδώ

Bouguessa Liezl Twill Vest (£348)

Δες το εδώ

Vintage 90s Navy Waistcoat With Mandarin Style Fastenings (£18)

Δες το εδώ

Cos Belted Tailored Vest (£115)

Δες το εδώ

Mango Buttons Suit Waistcoat (£70)

Δες το εδώ

Mango Slim Button Vest (£36)

Δες το εδώ

Arket Cropped Waistcoat (£59)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS