Η σταδιακή άρση των μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας φέρνει ολοένα και πιο κοντά τους ρυθμούς και την καθημερινότητα μας στην πραγματικότητα προ-κορονοϊού. Φυσικά τα πράγματα ποτέ δεν θα είναι ίδια, όμως, ξέρουμε πως ακόμα και με αυτές τις ''προσαρμογές'' εμείς θα συνεχίζουμε να ζούμε δημιουργώντας όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάμε. Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι βραδινές έξοδοι, οι οποίες αποκτούν ξανά μελωδία και μας δίνουν ακόμα περισσότερους λόγους για να τις βάλουμε στο πρόγραμμα.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι βραδινές έξοδοι, οι οποίες αποκτούν ξανά μελωδία και μας δίνουν ακόμα περισσότερους λόγους για να τις βάλουμε στο πρόγραμμα.

Αυτές επιβάλλουν, όμως, και ένα συγκεκριμένο dress code, ένα ντύσιμο που θέλει λίγο υπερβολή, κάποια λάμψη και πολύ ενδιαφέρον. Ειδικά την καλοκαιρινή σεζόν, το night-out styling γίνεται ακόμα πιο εκκεντρικό και δημιουργικό. Αντιθέτως το βραδινό ντύσιμο των κρύων μηνών θέλει σκούρες αποχρώσεις, έντονα κοψίματα και αυστηρά looks, ενώ το καλοκαίρι μπορείτε να πειραματιστείτε με αιθέριες σιλουέτες, ασυμμετρίες, prints και pop αποχρώσεις. Όλα αυτά, μάλιστα, μπορούν να συνδυαστούν στην απόλυτη πρόταση του βραδινού ντυσίματος, που δεν είναι άλλο από το φόρεμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS