Ο Ralph Lauren πιστεύει πως "Δεν έχει καμία σχέση η ηλικία. Τα σημαντικά είναι η αισθητική και ο τρόπος ζωής μας. Γυναίκες κάθε ηλικίας μπορούν να φορέσουν ό,τι κι αν θελήσουν” και ο Nicolas Ghesquière έχει δηλώσει πως "Η μόδα μπορεί να θεωρηθεί παιχνίδι ως κάποια ηλικία. Στη συνέχεια χρειάζεται να βρει κανείς τον χαρακτήρα και το δικό του στιλ”.

Όσο κλισέ κι αν μας φαίνεται κάποιες φορές άλλο τόσο σημαντικό είναι να το αναφέρουμε πως η ηλικία δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το στιλ. Ο τρόπος που επιλέγει να ντυθεί μία γυναίκα είναι μέρος της προσωπικότητας και της αισθητικής της όποιο νούμερο κι αν αναγράφεται στα κεράκια που σβήνει την ημέρα των γενεθλίων της.

Ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που ξεχνάμε αυτή τη σημαντική πληροφορία, υπάρχουν κάποιες celebrities που όσο ο χρόνος περνά εξελίσσονται, κάνουν στιλιστικά λάθη και μαθαίνουν από αυτά, δημιουργούν statements με τις εμφανίσεις τους και πολύ συχνά μας εμπνέουν με αυτές. Εκτός από το γεγονός πως έχουν ξεχωρίσει για το στιλ τους όμως, έχουν ένα επιπλέον κοινό χαρακτηριστικό. Έχουν περάσει την ηλικία των 40 και ακόμα παραδίδουν μαθήματα με κάθε red carpet ή off duty εμφάνιση τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS