Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στο ίνσταγκραμ ένα νέο προφίλ εμφανίζεται για να σου αποδείξει ότι στο πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, αυτή τη στιγμή, στον κόσμο οι πιθανότητες είναι ανεξάντλητες.

Τρανό παράδειγμα ένα νέο ζευγάρι από την Γαλλία, οι Nelson Tiberghien και Isabelle Chaput, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη  και αποδεικνύουν ότι μπορείς να πας το ασορτί ντύσιμο σε άλλη διάσταση αν έχεις μοναδικό όραμα, φοβερί στυλ και απίστευτο προσωπικό γούστο.

Στο προφίλ τους που άνοιξε μόλις λίγους μήνες πριν οι δύο Γάλλοι δεν μπαίνουν απλά στη διαδικασία να δώσουν καταπληκτικές ιδέες για στιλιστικούς συνδυασμούς, αλλά ούτε περιορίζονται στο να αναδείξουν τα ασορτί σεταρίσματα τους ως ζευγάρι.

Συχνά καταρρίπτουν στερεότυπα και στεγανά φορώντας ο ένας τα ρούχα του άλλου, «εξαφανίζοντας» τα όρια ανάμεσα στο αντρικό και το γυναικείο ντύσιμο, «διαλύοντας» οποιαδήποτε κουραστική, συντηρητική προσδοκία.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι όλα ξεκίνησαν για εκείνους όταν έγιναν ζευγάρι στη ζωή και ανακάλυψαν ότι εκτός από τον έρωτα τους έχουν ένα πολύ κοινό όραμα γύρω από τη μόδα. Αυτή τη στιγμή έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερους από 100 χιλιάδες ακολούθους στο ίνσταγκραμ, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκαν και στο πετυχημένο σόου της Nτρου Μπάριμορ, «Drew».

Φυσικά κάτι που θέλουν να μάθουν πολλοί από τους followers τους είναι αν ισχύει το γεγονός ότι οι πιο καλοντυμένοι άνθρωποι στον κόσμο ζουν στο Παρίσι. Το ζευγάρι καταρρίπτει, λοιπόν, και αυτόν τον μύθο εξηγώντας ότι στη γαλλική πρωτεύουσα τα πράγματα είναι πολύ πιο πίσω απ' ότι στη Νέα Υόρκη «όπου υπάρχει απόλυτη ελευθερία γύρω από τα πάντα».

«Στη Νέα Υόρκη ο περισσότερος κόσμος είναι πολύ πιο ελεύθερος αναφορικά με το στυλ τους», δηλώνουν. «Δεν τους απασχολεί τόσο πολύ το φύλο τους, αν είναι άντρες ή γυναίκες στα ρούχα που επιλέγουν. Και εμείς αυτό πιστεύουμε. Είμαστε απλά δύο ερωτευμένα ανθρώπινα όντα. Γι' αυτό η Νέα Υόρκη μας ταιριάζει πολύ περισσότερο».

Και προσθέτουν: «Στο Παρίσι αν πεις σε έναν άνθρωπο στον δρόμο ότι είναι ωραία ντυμένος θα σε κοιτάξει με καχυποψία. Δεν είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Την ίδια στιγμή στη Νέα Υόρκη οι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτοί, πιο πρόσχαροι, πάντα λένε ο ένας στον άλλον πόσο όμορφος είναι ή ότι φοράει ωραία ρούχα. Και αυτό είναι στυλ».

Μερικές εικόνες από τον λογαριασμό τους στο ίνσταγκραμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS