Εκτός από τις νέες τάσεις που εμφανίζονται κάθε νέα σεζόν και εκτός από την περίοδο που οι οίκοι και τα brands κυκλοφορούν τις νέες τους συλλογές, υπάρχει μία περίοδος μέσα στον χρόνο που μπορεί να γεμίσει με ενθουσιασμό κάθε fashionista. Αυτή είναι η περίοδος των εκπτώσεων. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που e-shops και καταστήματα έχουν διευρύνει τη χρονική περίοδο των εκπτώσεων, μας προσφέρουν τη δυνατότητα να επενδύσουμε σε ρούχα ή αξεσουάρ που λείπουν από τη συλλογή μας, αγοράζοντας τα σε προνομιακές τιμές.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια που e-shops και καταστήματα έχουν διευρύνει τη χρονική περίοδο των εκπτώσεων, μας προσφέρουν τη δυνατότητα να επενδύσουμε σε ρούχα ή αξεσουάρ που λείπουν από τη συλλογή μας, αγοράζοντας τα σε προνομιακές τιμές.

Ένα από τα πιο διάσημα e-shops, το Net-a-Porter έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και εάν σκεφτόσασταν να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη περίοδος. Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει εκπτώσεις έως και 50% σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ luxury οίκων μόδας όπως Dolce & Gabbana, Balmain, Etro, Zimmermann, Isabel Marant, Valentino.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS