ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στο Athens Jewelry Week θα βρεις τα κοσμήματα που πάντα ήθελες να έχεις

Το σύγχρονο κόσμημα συναντά το αθηναϊκό κοινό σε ένα 4ήμερο καλλιτεχνικό γεγονός με διεθνή συμμετοχή.

Στο Athens Jewelry Week θα βρεις τα κοσμήματα που πάντα ήθελες να έχεις

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Athens Jewelry Week ανοίγει τις πόρτες για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Mε τις εκθέσεις, τις δράσεις και τις διαλέξεις της καλύπτει τέσσερεις ημέρες αφιερωμένες στους σύγχρονους δημιουργούς κοσμημάτων, την τέχνη τους και τις πρωτότυπες δουλειές τους.
Η κεντρική έκθεση με τίτλο «Τέχνη + Κόσμημα: Τεμνόμενοι Χώροι» φιλοξενείται φέτος από το Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς, και έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 48 επιλεγμένων καλλιτεχνών σύγχρονου κοσμήματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης αυτή τη χρονιά τιμά τη διοργάνωση ο σημαντικός γερμανός εικαστικός Peter Bauhuis ως guest artist και εκθέτει έργα του στην κεντρική έκθεση.

Στο Athens Jewelry Week θα βρεις τα κοσμήματα που πάντα ήθελες να έχεις

Η διοργάνωση περιλαμβάνει επίσης 5 ομαδικές εκθέσεις σε διάφορους χώρους της πόλης, διαλέξεις και σεμινάρια, ενώ το AJW 2017 θα ολοκληρωθεί με τα βραβεία της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από καλλιτέχνες διεθνούς κύρους.


Το Athens Jewelry Week που διοργανώνεται από δημιουργούς του καλλιτεχνικού κοσμήματος, την ομάδα Αnticlastics, απευθύνεται σε καλλιτέχνες και φιλότεχνους αλλά κυρίως σε όσους αγαπούν το σύγχρονο κόσμημα και θέλουν να το γνωρίσουν. Γιατί όπως έλεγε ο ποιητής W. B. Yeats, «ο κόσμος είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά τις αισθήσεις μας να οξυνθούν».

Τέχνη + Κόσμημα : Τεμνόμενοι χώροι (κεντρική έκθεση)
Εγκαίνια: Πέμπτη 18/5, 19.00
Ωρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή: 11.00-21.00
Μουσείο Μπενάκη ( κτίριο οδού Πειραιώς)
Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου

Read Next

19 Ιαν 2026

Η βασίλισσα Letizia με τις κόρες της στην κηδεία της Ειρήνης στην Αθήνα | Οι εμφανίσεις τους

Η βασίλισσα Letizia συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιάς Felipe και την βασίλισσα Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Nina Flohr | Oι εμφανίσεις τους στην κηδεία της Ειρήνης

Το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ειρήνης, αδερφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας.

Περισσότερα από

Μόδα

19 Ιαν 2026

Πώς να φορέσεις το wide leg παντελόνι όπως η Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έκανε μία εμφάνιση με ένα wide leg παντελόνι.

17 Ιαν 2026

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα από τη Zara που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα που είναι ιδανική για τώρα αλλά και για την άνοιξη.

16 Ιαν 2026

Η Χριστίνα Κοντοβά με το διαχρονικό φόρεμα που θα φορέσεις σε κάθε βραδινή έξοδο

Η Χριστίνα Κοντοβά με το φόρεμα που φέτος κλείνει 100 χρόνια ζωής στη γυναικεία μόδα.

16 Ιαν 2026

Letizia της Ισπανίας | Με statement jacket που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε ένα statement jacket που χαρίζει τον fashion παράγοντα ακόμα και σε ένα απλό look.

16 Ιαν 2026
16 Ιαν 2026

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την αγαπημένη τσάντα της πριγκίπισσας Diana

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την τσάντα που λάτρεψαν γυναίκες όπως η Carolyn Bessette, η Grace Kelly και η Πριγκίπισσα Diana.

16 Ιαν 2026

Τα μπουφάν και τα παλτό από τη Zara που θα βρεις με έκπτωση και είναι must για τον χειμώνα

Τα παλτό και μπουφάν από τη Zara που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου.

16 Ιαν 2026

10 items με έκπτωση από τη Zara που αξίζει να αποκτήσεις | Κοστίζουν έως 50 ευρώ

Ποια κομμάτια από τη Zara αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου;

16 Ιαν 2026

Αυτό είναι το κολακευτικό παντελόνι που είναι πιο άνετο και από το αγαπημένο σου τζιν

Το άνετο παντελόνι που χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου ASAP.