Όταν ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Κέιτ Mίντλετον θα παντρευόταν τον διαδόχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, η κοινή γνώμη ενθουσιάστηκε και ο θεσμός της βασιλείας πήρε ξανά τα πάνω του, αφού η πλειοψηφία είδε με καλό μάτι το γεγονός ότι η νέα Δούκισσα προέρχοταν από τη μεσαία τάξη και ήταν ένα απλό, κοινό κορίτσι, όπως όλα τα αλλά. 

Και εκείνη όμως φρόντισε με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι πηγαίνοντας μόνη της στο σούπερ μάρκετ, αγοράζοντας ενυδατική κρέμα Nivea και φορώντας πολλές φορές τα ίδια ρούχα και παπούτσια.

Τώρα ένα νέο πρόσωπο έχει έρθει για να κλέψει το ενδιαφέρον τον Βρετανών αφού λέγεται ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρίγκιπα Χάρι στο πλευρό της, γεννόμενη και η ίδια Δούκισσα.

Κι έτσι Μέσα στην Αγγλία τα οποία εδώ και καιρό δεν παίρνουν τα μάτια της από πάνω της αναλύοντας κάθε της κίνηση έχουν καταλήξει στο εξής συμπέρασμα. Η Μέγκαν προκειμένου να γίνει όσο πιο αρεστή μπορεί ακολουθεί τη δοκιμασμένη συνταγή της Κέιτ. Αυτής του απλού κοριτσιού που δεν αρέσκεται στα μεγαλεία και είναι χαρούμενη με τα λίγα.

Έτσι παρατήρησαν ότι η ηθοποιός έχει αποκτήσει τη συνήθεια να φοράει ένα συγκεκριμένο παπούτσι ξανά και ξανά. Ο λόγος για ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με διαφάνεια που η Μέγκαν έχει στην κυριολεξία λιώσει. Ακριβώς όπως κάνει και η Κέιτ με τα Superga της ή τις κλασικές nude γόβες που τόσο αγαπά.

Οι αποδείξεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

 

 

TAGS