Το σεμινάριο Style & Styling που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο με την style guru Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, σημείωσε τρελή επιτυχία και επαναλαμβάνεται τον Φεβρουάριο του 2020.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον τρόπο και τα εργαλεία να εξελίξουν την εικόνα και το στυλ τους, να ξέρουν τι τους ταιριάζει και τι όχι, να δημιουργούν και να επιλέγουν ότι τους εκφράζει, να βλέπουν πίσω από την «βιτρίνα», να αντιλαμβάνονται το νόημα και να διαβάζουν τους άλλους με μία ματιά και να διακρίνουν τι κρύβεται πίσω από μία εμφάνιση, ένα στυλ ντυσίματος.

Στόχος είναι και να είμαστε χαρούμενοι με τον εαυτό μας, να μην πέφτουμε σε διλήμματα και παγίδες και να μάθουμε να αξιοποιούμε την εικόνα μας ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια πολύτιμη διαδραστική εμπειρία με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή. Πραγματοποιείται με ενθουσιασμό, γέλιο, κέφι και προσφέρει πολύ ενέργεια, χαρά και αυτοπεποίθηση. 

Ενημερώνεστε για τους κανόνες του παιχνιδιού που λέγετε εικόνα, στυλ και μόδα σήμερα. Αποκτάτε γνώσεις και άποψη, εξελίσσεστε, δοκιμάζετε και βρίσκετε πώς με απλές πρακτικές ανακαλύπτετε τι πραγματικά σας κάνει να νιώθετε σίγουροι, να χαίρεστε με τον εαυτό σας, να εξελίξετε την εικόνα και την καριέρα σας να έχετε αυτοπεποίθηση, να νιώθετε αλλά και να εκπέμπετε σιγουριά και ικανοποίηση.

 

 

*Τα σεμινάρια πραγματοποιούνταιι στο «Stylishious Showroom» στην Σπευσίππου 1 στο Κολωνάκι και ώρες 18.00 - 21.00μμ για 5 Τετάρτες

*Ξεκινάμε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, συνεχίζουμε στις 19.02 και 26/02 & Τετάρτη 04/03 και ολοκληρώνουμε στις 11/03

 

Λόγω αυξημένης ζήτησης τα σεμινάρια πρόσθεσαν και δεύτερη μέρα: Κάθε Τετάρτη. Δηλώστε συμμετοχή.

-Πώς γεννήθηκε η ιδέα των σεμιναρίων αυτών στο μυαλό σου;

«Τα σεμινάρια αυτά τα αγαπώ γιατί μπορώ να επικοινωνώ απευθείας με τον κόσμο και να μοιράζομαι τα μικρά μυστικά από την εμπειρία και τις γνώσεις μου σε ότι αφορά την εικόνα, το στυλ και το styling. Η αγάπη αυτή ξεκίνησε πριν 12 χρόνια όταν μου πρότειναν από τις Σχολε΄ς ΠΑΝΣΙΚ να διδάσκω στα τμήματα μόδας».

-Πιστεύεις ότι οι Ελληνίδες «ψάχνονται» με το ντύσιμό τους περισσότερο από ότι στο παρελθόν; 

«Το πιστεύω και φαίνεται και το αποδεικνύει και η εποχή που ζούμε όπου η επικοινωνία γίνεται μέσα από την εικόνα πια και η πληροφορία φτάνει σε εμάς σε “real time” με τα social media»

-Πόσο «κακό» έχει κάνει το fast fashion στην εικόνα των σύγχρονων γυναικών; 

«Είναι μία σχέση "αγάπης -μίσους” θα έλεγα! Απο την μία βοηθάει στο πρακτικό μέρος την σύγχρονη γυναίκα και τις ανάγκες της αλλά από την άλλη πρέπει να υπάρχει μέτρο και κριτήριο και να μην υπερκαταναλώνουμε χωρίς σκέψη γιατί καταλήγουμε με μία ντουλάπα έτοιμη να εκραγεί όπου πάντα λείπει αυτο που χρειάζεται». 

-Ποια είναι η φιλοσοφία των σεμιναρίων αυτών; 

«Θέλω όλοι όσοι συμμετέχουν να είναι πιο χαρούμενοι και να χαμογελούν περισσότερο, να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, την αισθητική και τις γνώσεις τους, να διαβάζουν τις εικόνες και τους άλλους με μία ματιά, να ντύνονται όπως νιώθουν, χωρίς να καταπιέζονται ή και να επηρεάζονται από τρίτους που σίγουρα ξέρουν λιγότερα. Μαθαίνουν να επιλέγουν σωστά, να συνδυάζουν πιο εύκολα και αποτελεσματικά και να ξέχωρίζουν τι τους κάνει και τι όχι». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

-Υπάρχει συγκεκριμένο target group ανθρώπων που δηλώνει συμμετοχή; 

«Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Όλοι έχουν θέση σε αυτά τα σεμινάρια! εχουν συμμετάσχει αγόρια και κορίτσια από 18 έως 78. Από την Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη που έρχονταν αυθημερόν μέχρι και από την Γερμανία». 

-Τι σε έχει εκπλήξει ευχάριστα σε κάποιο προηγούμενο σεμινάριο και τι δυσάρεστα; 

«Η ενέργεια που μου δίνει η ομάδα των σεμιναρίων είναι μοναδική. Η εντυπωσιακή αλλαγή που είναι ευδιάκριτη και την παρατηρούν όλοι στο 2ο μόλις μάθημα είναι κάτι μαγικό και πραγματικά είμαι ευγνώμων και τους ευχαριστώ που επιλέγουν να συμμετέχουν. Δυσάρεστα δεν νομίζω ότι θα έχω ποτέ». 

-Ποια είναι η μία και καθολική συμβουλή που δίνεις πάντα σε σχέση με το στυλ; 

«Πριν φύγετε από το σπίτι ρίξτε μία τελευταία ματιά στον καθρέφτη  -σε ολόσωμο καθρεφτη εννοείται-,  χαμογελάστε και βγείτε με αυτό το χαμόγελο». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

-Πώς θα περιέγραφες το δικό σου στυλ; 

«Δικό μου! χα χα χα!»

-Τι λες σε γυναίκες που θέλουν να σε αντιγράψουν; 

«Ο καθένας μας είναι μοναδικός. Πρέπει να ξέρουμε τι είμαστε και τι όχι, να παίρνουμε στοιχεία που μας αρέσουν και να τα κάνουμε δικά μας». 

-Υπάρχει διαφορά στο στάιλινγκ ανά ηλικιακή δεκαετία; 

«Τώρα είναι η σειρά μου να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πείτε μου εσείς τι σημαίνει στάιλινγκ, αλλιώς ραντεβού στην τάξη. Σας περιμένω». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210.7296493 για περαιτέρω πληροφορίες ή για κράτηση θέσης ή να μας στείλετε email στο info@stylishious.com

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS