Προσωπικά γνωρίζω πολύ λίγους που να είναι σε θέση να αντισταθούν στον πειρασμό των Ζara. Το επιχείρημα της μαζικής μόδας που προσφέρουν δεν είναι τελικά αρκετά σοβαρό αντίβαρο στις πολύ προσιτές τιμές, την τεράστια ποικιλία και το πολύ καλό design. 

Μιλάμε πιθανότατα για το brand που είναι πιο ευρέως αγαπητό από κάθε άλλο στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, μία εταιρία που αφορά σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Το θέμα είναι να ξέρεις ποια είναι τα σωστά κομμάτια για να αναζητήσει κανείς.

Μία συντάκτρια από το αμερικανικό Who What Wear, η fashion editor και blogger Caitlin Burnett έκανε μία έρευνα στο εργασιακό και φιλικό της περιβάλλον ώστε να καταλήξει στα 4 καλύτερα items που θα αγόραζε αυτή τη στιγμή από τα Zara μία γυναίκα στα 20 της, στα 30 της, στα 40 της, στα 50 της και στα 60 της.

Στα 20's

Όταν είσαι 20 ψάχνεις για πράγματα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Είναι η εποχή που τος μέρες στα γραφείο διαδέχονται οι νύχτες σου στα μπαρ του κέντρου. Όλα πρέπει να χωράνε σε μία μόνο εμφάνιση. Φυσικά και η χαμηλή τιμή είναι σημαντικό κίνητρο στην τελική επιλογή.

Δες το εδώ

ΤΟΠ ΑΠΟ ΠΟΠΛΙΝΑ ANIMAL PRINT 9,99 EUR

 Δες το εδώ

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ OVERSIZED 49,95 EUR

Δες το εδώ

ΚΟΡΜΑΚΙ ΚΡΟΥΑΖΕ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ 25,95 EUR

Δες το εδώ

SOFT FEEL HIGH COLLAR TOP 19.90 USD

 

Στα 30's

Κάπου εδώ έχει αρχίσει πλέον η φάση κατά την οποία αρχίζεις να συνειδητοποείς ότι τα ρούχα των Zara μπορεί να είναι ωραία, ωστόσο το γεγονός ότι όλες έχουν ακριβώς τα ίδια αποτελεί σοβαρό ανασταλτικό παράγοντα. Συνεπώς αρχίζεις να προτιμάς την διάσημη ισπανική αλυσίδα κυρίως για τα βασικά της κομμάτια κι όχι για ένα επίσημο φόρεμα ή για ένα εντυπωσιακό statement πουλόβερ. Ένα ελαστικό κορμάκι ή ένα μαύρο παλτό είναι καλή λύση.

Δες το εδώ

BELTED COAT 149.00 USD

Δες το εδώ

HALTERNECK BODYSUIT 19.90 USD

Δες το εδώ 

FLORAL PRINT DRESS 49.90 USD

Δες το εδώ 

HERRINGBONE COAT 119.00 USD

 

Στα 40's

Στα 40 ίσως έχεις πια μία ακόμα καλύτερη δουλειά και περισσότερα χρήματα διαθέσιμα. Οπότε οι προσιτές τιμές των Zara αρχίζουν να γίνονται το προσωπικό σου guilty pleasure. To να αγοράσεις ένα ή δύο πραγματάκια σε μία βόλτα στην πόλη σου δίνει ενέργεια και σου φτιάχνει το κέφι.

Δες το εδώ

BELTED SOFT FEEL BLAZER 49.90 USD

Δες το εδώ

ANIMAL PRINT HEELED LEATHER BOOTS 39.99 USD

Δες το εδώ

LINKS NECKLACE 19.90 USD

Δες το εδώ

TEXTURED SHORT BLAZER 25.99 USD

 

Στα 50's

Αν αυτό που αναζητάς είναι η κομψότητα τότε σίγουρα θα βρεις κάτι για σένα στα Zara. Υφασμάτινα παντελόνια και πουκάμια με φιόγκους που δένουν με elegant τρόπο γύρω από τον λαιμό είναι εδώ για σένα.

Δες το εδώ

PANTS WITH ELASTIC WAISTBAND 9.99 USD

Δες το εδώ

PRINT TOP WITH PLEATSDETAILS 12.99 USD

Δες το εδώ

POPLIE TIED BLOUSE 12.99 USD

Δες το εδώ 

OVERSIZED SWEATER 9.99 USD

Στα 60's

Όταν έχεις ψωνίσει τόσο πολύ στη ζωή σου που πραγματικά δεν θέλεις να κάνεις άλλα ψώνια καταλήγεις στα Zara για να αντικαταστήσεις κάποιο παλιό σου item που δείχνει πια πολυφορεμένο. Όπως ένα μάλλινο κασκόλ ή ένα αγαπημένο, κλασικό blazer.

Δες το εδώ

SPARKLY TUXEDO BLAZER 25.99 USD

Δες το εδώ

PLAID BLAZER 25.99 USD

 Δες το εδώ

PLAID SCARF 9.99 USD

 Δες το εδώ

JEWEL PRINT HANDKERCHIEF 9.99 USD

 

Κεντρική φωτογραφία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS