Δεν χρειάζεται να σου υπενθυμίσω πόσο σημαντικά είναι τα αξεσουάρ για να πετύχεις ένα ολοκληρωμένο look. Είναι αυτά που θα βάλουν την τελική πινελιά στο σύνολο σου και θα τραβήξουν με την πρώτη ματιά τα βλέμματα στην εμφάνισή σου. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που οι γυναίκες τα αγαπάμε τόσο πολύ και φροντίζουμε να ανανεώνουμε διαρκώς τις συλλογές μας με καινούργια κομμάτια.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που οι γυναίκες τα αγαπάμε τόσο πολύ και φροντίζουμε να ανανεώνουμε διαρκώς τις συλλογές μας με καινούργια κομμάτια.

Τσάντες, η μεγάλη λατρεία

Τη μεγαλύτερη, βεβαίως, αγάπη οι γυναίκες την έχουμε για τις τσάντες. Οι τσάντες δεν έχουν απλά τον χαρακτήρα ενός αξεσουάρ που θα ομορφύνει το σύνολο, είναι παράλληλα χρηστικές αφού σ' αυτές θα "κρύψεις" τους θησαυρούς που κουβαλάς καθημερινά μαζί σου στη δουλειά, στη σχολή, στις βόλτες ή τις βραδινές εξόδους. Κάθε σχέδιο, μάλιστα, έρχεται να εξυπηρετήσει και διαφορετικές κάθε φορά ανάγκες και περιστάσεις, γι' αυτό δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι χρειάζεσαι πολλές.

Σακίδια πλάτης σε διάφορα χρώματα, ευρύχωρες και βολικές shopper bags, κομψές τσάντες ώμου με χρυσές αλυσίδες, τσάντες χειρός με πλεκτό σχέδιο, στιλάτες τσάντες ταξιδιού, τσάντες που φοριούνται χιαστί ή μοντέρνα τσαντάκια μέσης, είναι κάποια από τα σχέδια που εξυπηρετούν πάντα μια κομψή εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: iStock

TAGS