Δεν είναι παράλογο να μην τα καταφέρνεις καλά με τα ρούχα που έχουν πάνω τους έντονα σχέδια. Είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολο να συνδυάσεις σωστά δύο μονόχρωμα ρούχα από το να συνδυάσεις ένα ριγέ ή καρό πουκάμισο με ένα παντελόνι. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μερικές γυναίκες το κάνουν πάντα τόσο μα τόσο σωστά, ενώ άλλες μπερδεύομαστε και πέφτουμε σε παγίδες. 

Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο σύνθετα όσο φαίνονται με μία βιαστική ματιά, αφού υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος να επιλέξεις πολύ γρήγορα ποιος είναι ο κατάλληλος συνδυασμός χωρίς πολλές-πολλές σκέψεις.

Η Γαλλίδα fashion vlogger και συγγραφέας βιβλίων για το στυλ και τη μόδα, Marie-Anne Lecoeur, δείχνει πώς μπορεί κάθε γυναίκα μέσα σε 60 μόλις δευτερόλεπτα να καταλήξει στο ποιο είναι το σωστό print για να φορέσει με κάθε κομμάτι της ντουλάπας της χωριστά.

Η απάντηση βρίσκεται στο εξής: Δώσε σημασία στα χρώματα. Ένα απλό παράδειγμα: Αν το πουκάμισο σου έχει πάνω μπλε και λευκό καρό τότε το σωστό χρώμα παντελόνια είναι το μπλε ή το λευκό. 

Αντίστοιχα αν στη μπλούζα σου υπήρχαν πράσινα και ροζ λουλουδάκια το ιδανικό χρώμα φούστας θα ήταν το πράσινο ή το ροζ. 

Προσπάθησε πάντα να διατηρείς κουλ το στυλ σου μέσα στην απλότητα του, ακολουθώντας ασφαλείς λύσεις ιδανικά αν δεν είσαι εξπέρ στους χρωματικούς συνδυασμούς.

Δείτε το βίντεο

Δες το εδώ

Πουκάμισο εμπριμέ ριχτό 19,99 €

Δες το εδώ

Πουκάμισο γεωμετρικό τύπωμα 29,99 €

Δες το εδώ

Πουκάμισο τύπωμα floral 29,99 €

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS